Hakan şu hararet olayını bir öğretemedim sana; Opel'ler böyledir, sıcak sever.:hanz:
Hatta yeni Astra'da ve Corsa'da hararet göstergesi yok. Normal kullanıcılar görüp görüp panik olmasınlar diye herhalde.:++:
opellerin sağlamlığına bişi diyemem ama süspansiyonu çok sert ve bana sürekli sorun çıkartan bie makina gibi geliyor.
Hocam kesinlikle çok yanlış bir önyargı. Hani sorun çıkartma olayı falan gene tartışılan, Opel'e bolca çamur atılan bir konu da; şikayet edilecek nitelikte sert süspansiyon olayı tamamen gerçek dışı.
Opel'de kesinlikle genelleme yapılabilecek bir "çok sert süspansiyon" durumu söz konusu değil. Bilakis, Opel daima döneminin yol tutuş gerekliliklerini hakkıyla yerine getiren; ama konfordan da pek ödün vermeyen süspansiyon sistemleri sunar.:ok:
Ama yol tutuşun ön planda olduğunu belirtmek de lazım tabii.:ok:
==================================
O değil de; Hakan bu aracı gündeme getirerek eski Opel aşkımı hatırlatıyor gene bana...
O 96 Model Astra 1.6 16V Merit'in verdiği hissi bir daha hangi araçta alırım bilemiyorum. Ah keşke mecbur kalmasaydık da satmasaydık o mükemmel aracı...