2012 de arabamı alırken jetta mı yoksa octavia mı diye çok arada kalmıştım. Aracın canlısını göreyim diye Ankara da önce Doğuş'a gittim. Zar zor satışçılardan birini bana bakması konusunda ikna edebildim (ana baba günü gibiydi, millet gezmeye gelmiş sanki alacakmış gibi de satışçılardan hizmet alıyorlardı. her halde arkadaşlara alıcı görünmedim
) neyse 1.6 TDI DSG full paket aracınıza bakabilir miyim dedim. Onlarda bana bakın orada 1.2 manuel standart paket var gidin bakın dediler. Arabaya baktığımda ise arabanın heryerinde birileri birşeyler yapıyor. Gidip koltuğuna bile oturamadım yarım saatlik sürede. (kişisel fikrim sırf zaman geçirmek için gelen tiplerden arabaya bile bakamadım adam gibi) neyse engelli olarak araç alacağım için fiyatı sordum satışçıya ve bana söylediği şu fiyattan yaklaşık %20 çıkarın (başından savmaya çalıştığı için) e fiyat listeniz yok mu orada kdv ve ötvsiz fiyat vardır bakarım dedim. Bizde bile yok cevabını verdi arkadaş. Son olarakda şimdi parayı versem ne zaman verirsiniz dedim, şubat 2012ydi ve bana mart 2013'ü bulur demişti. Şaşkın ve kızgın birşekilde çıktım oradan sonra AND'a gittim. Octavia mı aldım işlemler sonrası 1 günde de aracı evime götürdüm. Gram pişman değilim.
son 2 yıldır forumlara bakıyorum DSG sorununu pek duymadım son zamanlarda. Umarım olmazda