0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Š_ve_Š;494164Anahtar üzerindeki bagaj kilidini açma tuşuna 3 sn basılı tutunca bagaj kapağı atıyor. Ben yeni öğrendim.[/QUOTBagaj kapağını yukarı kalkacak umuduyla hemen denedim fakat sadece kilidi ayırıyor ama yinede bilmediğim bi özellikti teşekkürler :-) Öyle anlaşılmasın diye kapak atıyor dedim ama. Boşuna heyecanlandırmışım.
Anahtar üzerindeki bagaj kilidini açma tuşuna 3 sn basılı tutunca bagaj kapağı atıyor. Ben yeni öğrendim.[/QUOTBagaj kapağını yukarı kalkacak umuduyla hemen denedim fakat sadece kilidi ayırıyor ama yinede bilmediğim bi özellikti teşekkürler
Anahtar üzerindeki bagaj kilidini açma tuşuna 3 sn basılı tutunca bagaj kapağı atıyor. Ben yeni öğrendim.
Bu gizli bir özellik değil yıllardır hemen hemen bütün markaların model donanımlarında olan bir özelliktir.Elektrikli bagaj kilidinin icadından beri var.Bagaj kapı ve kapağının kendiliğinden açılması yada kalkması içinde hem elektronik hemde mekanik çözümler var.Araştırırsanız araçlarınıza uygun çözümler bulabilirsiniz.
Baraj kapağı açılması için ben çok çözüm aradım ancak ulaşamadım, bildiginiz bi şey varsa paylaşır mısınız lütfen. Hatta geri kapanması için de varsa 10 numara olur.
VAG COM 12.12 VCDS mi almalıyım yoksa Vag Com 409.1 KKL OBD2 USB Cable hangisi daha iyi 12.12 son çıkanı galiba arcım 2015 0ktavia elagance dsg tdi
enoktakenokta teşekkürler aliexpreste var galiba bunu almamımı tavsiye edermisiniz http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-diagnostic-tool-VAG-COM-12-12-0-VAGCOM-12-12-1-VCDS-HEX-CAN/32280610882.html
Ender Bey selamlar, Verdiğiniz linkteki ürün kaldırılmış, önerebileceğiniz başka ürün varmıdır.