škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ankara'da işinin ehli, dürüst ve paragöz olmayan bir usta tavsiye var mı?

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ankara_3506

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2001 model 1.4 16 v elegans arabam yaşı itibariyle zaman zaman sorun çıkarıyor, iyi bir usta tavsiyesi olan var mı?

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şaşmazda liseye doğru çıkarken  solda, Dumanlar rot balansın oradan sola girince , yolun solunda Cengiz Oto- Hulusi Usta var. Hulusi usta rahmetli olmuş (ARE) ama çocukları var gayet iyiler, ustalıkları iyi.

Bir de aşağıda Duran VW var. Ona da götürürüm. Onlar da paragöz değiller. Ama kendi işleri çok yoğun, genelde çıraklara kalıyor işler. Tek sıkıntım bu orada.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şaşmaz da by yüce var forumdan Doğukanın dayısının yeridir Doğukanın arabasının tüm bakımları orada yapılıyor. Buğra abi de fabiasını oraya götürdü geçen çok memnun kaldı tavsiye ederim

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;491422
Şaşmaz da by yüce var forumdan Doğukanın dayısının yeridir Doğukanın arabasının tüm bakımları orada yapılıyor. Buğra abi de fabiasını oraya götürdü geçen çok memnun kaldı tavsiye ederim

emin gerekli açıklamayı yapmış zaten.

ekleyeceğim tek bir şey var iyi iş iyi ustalık ucuza hiçbir zaman olmaz. ya adamın işi yoktur ucuza alıyordur (ki iyi usta olsa işsiz kalmaz) ya da malzemeden çalıyordur. nereye giderseniz gidin işçiliğe ve malzemeye dikkat edin.

Çevrimdışı puZZle

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
şaşmazda lojistik skoda var, serkan usta ve lütfi usta da iyiler tavsiye edebilirim.

Çevrimdışı blackemre

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benim Şaşmazda her zaman gittiğim Yüce oto var. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin.

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
şaşmaz'da Asil volkswagen var , yılların vagcıları gidin görün , her işimi oraya yaptırırım

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: blackemre;492332
Benim Şaşmazda her zaman gittiğim Yüce oto var. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin.

bizim dükkana mı geliyorsun? aracın detaylı resimleri var mı bakayım tanırım belki :)

Çevrimdışı ankara_3506

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Öncelikle ilginize verdiğinzi bilgiler için herkese çok teşekkürler.Benim motor işleri ile ilgili ustam da şaşmaz da cevat usta dört senedir hiç bi sorun yaşamadım saolsun, ancak cam suyu haznesi su kaçırıyo onun tavsiye ettiği elektrikçi tamponu sökmeden olmaz diyor, değişimi pahalı falan. forumda sol tekerlek davlumbazdan sökülebildiği gibi bi şeyler yazıyo kafam karıştı. Bu problemi nasıl çözerim. Yardımlarınız için şimdiden tşk.ler, usta tavsiyelerinizi de değerlendireceğim saolun...

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sol tekerlerk davlumbazini sokunce hazneye ulasiliyor. Civatalari sokuluyorsa bu sekilde tamponu sokmeye gerek yok. Bence sokuluyodur. Cunku motor degisimi icin davlumbaz tarafina koymuslar motorunu. Bunu dusunen muhendis ordan sokulebilmesininde dusunmustur ;)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ön tamponun sökülmesi  tam olarak 3+3+2+3 vidayla ve toplamda 10 dakikada oluyor, gözünüze büyütmeyin.
Davlumbaz da 6 vidayla sökülüyor.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı blackemre

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;492387
bizim dükkana mı geliyorsun? aracın detaylı resimleri var mı bakayım tanırım belki :)

Evet her zaman size geliyorum.Kışlık-yazlık bakım dönemlerinde görüşüyoruz sizlerle.Siyah  Fabia aracım.Hatırlarsınız belki.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: blackemre;492650
Evet her zaman size geliyorum.Kışlık-yazlık bakım dönemlerinde görüşüyoruz sizlerle.Siyah  Fabia aracım.Hatırlarsınız belki.

Dukkan dayimin. Surekli orda bulunmuyorum ancak sik sik gidiyorum. Karsilasmis olma ihtimalimiz yuksek :)

Bulusmalara da bekleriz o zaman :)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benim frenlerde bir acayiplik var Doğukan, adresi paylaşırsan önümüzdeki hafta sonu bir gideyim sizin dükkana...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)