s.a. arkadaslar uzun suredirr symbol 2009 model kullandım arabayı degiştirsem artık yası gecmeden dedim vee bir gün yolda Roomster gördüm vee resmen aradığım araç bu dedim
markayı gorunce daha dda sevindim SKODA abi gerisi teferruat dedim
alabildim mi ? hayır
ilanlardaki fiyatlar ve km ler yüksek buldumm filan derken gittim yeni kasa 2013 symbol joy aldım:) ama aklım hala roomsterde tabi ve bi tanıdık vasıtası ile 2012 model 1.4 panorama 85hp 21000km de bulddum. Allah nasip edersse 3 ggün sonra symbbole veda ediyorum ve gidip roomsteri alacagım
kafamı kurcalayan arracta hiç bakım yapılmamıs muayenne banna kısmet eksoz emisyon ben yaptırcam filan ufak masraflar vaar. bakım ne kadar tutar acaba serviste mi yoksa sanayide mi yaapttırsam malum fiyat cok farklı.
aracın panoramik camı tas sonnucu catlamıs ve yetkili serviste orjinal ile değiştirilmiş. belgeleri fotograflaarı var gördüüm içim raahat gidip bilgisayara sokturup alcam nnasipsse artık benim de bir roomsterim olacak
ve herkesin kötü dedigi symbolde baz modelde bile esp esr msr antipatinaj yokus kalkıs standart ama roomyde esp dahi olmaması buyuk ekksiklik oyle değil mi? esp taktırmak kaça malolur acaba?
baya uzun yadım hakkınızı helal edin.