bugün bi uğrayıverdim dışarı çıkmışken, gerçekten çok nadide yavrular vardı, az araç olsada basit makineler değildi çoğu. Doğan'da eklemişti galiba bende ek olarak koyuyorum.
Turuncu Buick Skylarkla başlayalım
üstü açık ve rengi dolayısıyla hiç beğenmedim :lol:
burda bir Mercury Cougar, oldukça hırçın ve hoş bi yavru
ama boyası maaaalesef.... :hanz::hanz::hanz:
dikkat ederseniz tekerlerin altlarınada sürmeye çalışmışlar parlatıcıyı :kiki:
işte gerçek bir klasik, Cadillac Coupe De Ville, günümüzün hiç bi aracı bana bu heyecanı veremez, yürüyen bir şaheser...
işte prestijin otomobil dünyasındaki TEK sembolü....
bak bak bitmiyor mübarekler sığmıyorlar kareye
gözlemlediğim kadarı ile elektrikli olması lazım açılır-kapanır tavanın, birde far yükseklik ayarı vardı galiba :hanz:
Cadillac'ın boyası süperdi arkadaşlar, yeni atılmış yada iyi korunmuş yada polişli
bebe tayfasının başından hiç ayrılamadığı bi model, ben pek sevmem Corvette'leri...
egzost manifolddan çift çıkış, ses fenaaa olmalı :hanz::hanz:
araçların çoğunun plakalrı orjinaldi, ya model yılı yada SK, Şaban Karamancı yani, araçların sahibi
hee birde neredeyse hepsi muayeneli, maşaallah :hanz:
şu üstten düğmeli yerden otomatik pilot koltuklulara oldum olası ifritim, amerikan dedim mi önde kanepe, koldan otomatik olacak
bir harikûlade yavru daha, Oldy Cutlass... muhteşem... (çaktırmayım sıralı 6 :kiki:)
çok güzel detay.
muhtemelen zırhlı olduğunu düşündüğüm temiz 7-8 metre boyu olan bi makam otosu.
'67 Mustang, olmazsa olmazlardan, dünyanın milli spor aracı
işte bi şaheser daha kanımca, Ford LTD...
muayeneside var
bunları niye koymuşlar anlamadım, zaten sokakta görüyoz.
işteeeee..... burayı iyi izlemek lazım....
1956 Ford Crown Victoria yada diğer adıyla Fairlane...... öldüm öldüm dirildim...
çıplak gözle 59 Caddyle beraber en etkilendiğim araç oldu, içi falan tarih kokuyor, mükemmeldi...
bi tanede yanında aynı yılın BelAir vardı ama çok sönük kalmıştı :hanz:
işte hayat boyu favori aracım, 1959 yılı tasarımları çağın aşmışlığıdır, gerek 59 Impala'lar, gerek 59 Caddyler, ömrü hayatımda göremeyeceğim bi güzelliği barındırır, tasarımı alır götürür........
üzerinde hiç görmediğim çeşit bi beyaz renk vardı sankim böle nası diyim, tırnaktaki oje gibi ama daha çetrefilli böle, sarılıp yatasım geldi...
inanılmaz.... (halk arasında 'guyruhğkhlu gadillahk'' derler :lol:)
Camaro SS yada şu zottirik 30 ların 40 ların arabaları falan, hiç hazzetmem... eklemiyorum onları.
Caddy'nin kuyruğu yeter.
ve birde Thunderbirrrrrd..... (2 ton :kiki:)
şu detayı hangi günümüz arabasında buluruz ya, güzelliğe bak....