škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

01.02.2015 İstanbul Buluşması

kadir_ · 126 · 32510

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;495408
samanyolu tv deki buyuk bulusma gibi...:)

İlginç mekan arıyosak hakan allahın şeytanı üflediği yerden ev tuttu abi ayılar ve yaban domuzları eşliğinde piknik yapabiliriz :)

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kado garaj yalan oldu artik eskiden ne guzel silahli mangalli bulusuyoduk :D

Çevrimdışı HakanParlar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;495429
İlginç mekan arıyosak hakan allahın şeytanı üflediği yerden ev tuttu abi ayılar ve yaban domuzları eşliğinde piknik yapabiliriz :)
Sukretmeyi de bilmez saygisiz :D

Çevrimdışı ukalabukalemun

• Beyaz İnci
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Buluşma yeri neresi olsun diye anket yapmışsınız . oy kullanıp gelmeyenleri eleştirmektense sadece gelenler oy kullansın diyebilirdiniz o halde .
Biz mekanı oyladık en azından kendi adıma konuşuyorum.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;495429

Nereymiş orası???domuz yemem ban ama...:):)
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ukalabukalemun;495457
Buluşma yeri neresi olsun diye anket yapmışsınız . oy kullanıp gelmeyenleri eleştirmektense sadece gelenler oy kullansın diyebilirdiniz o halde .
Kusura bakma, amacım eleştirmek değil de buluşmaya gelmeyecek biri, buluşma yeri konusuna oy kullanmamalı...
Mesela ben ankaradayım, ''gelmeyeceğim istanbul buluşmasına'' oy kullanmam ne kadar doğru olur??
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 15:56:37 Gönderen: Engin E »

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ukalabukalemun;495457

Pardonda gelicek olan insanın oy kullanması gerekir gelmeyecek insan gelecek kişileri mekan yönünden niye yönlendiriyor ben onu anlamadım açıkcası??

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;495463
Nereymiş orası???domuz yemem ban ama...:):)

İncek toki abi :)

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Herhangi bir buluşmaya gelmeyecek birinin o buluşma için yapılan adres oylamasına oy vermesi son derece saçmadır; bunun ötesi yok. Geleceğinizi düşünüp oy kullanmışsınızdır, son dakikada beklenmedik bir aksilik olmuştur o başka birşey. Ancak burada 23 kişi oy kullanmış ve sadece 3 kişi buluşmaya katılmış. Tuhaf ve anlam veremediğim bir durum bu.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı simurgson

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar, buluşmaya kayınvalidenin acilen rahatsızlığı sonucu Ankara gitmemden dolayı gelemedim. gelen arkadaşlardan ve organizasyonu yapan arkadaşlardan çok özür dilerim.
Haber vermeyi bile atlayacak kadar acil gittik, hatta hanımı orada bırakıp ben geri İstanbul'a döndüm. Bu konuda herkesten tekrar özür dilerim. Hakkınızı helal edin...

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun Mustafa Bey.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: lrfan;494318
Bir gün önce Alanya'da bisiklet yarışlarında olacağım, Pazar sabaha karşı evde olacağım muhtemelen, söz vermeyeyim ama sürpriz yapmaya çalışacağım  :)

Sabah Alanya'dan döndüm, yol yorgunluğu ve yarış pestilliği vardı üstümde, Kadir sağolsun yeri bile bildirdi ama çıkamadım.

Her iki yarışta da kürsüdeydim, fotolar size gelsin :utan:

Çevrimdışı ukalabukalemun

• Beyaz İnci
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ben istanbulda oturuyorum ve bu iki mekanıda iyi biliyorum . Mekanın güzelliği konusunda oy kullanmam gayet mantıklı değil mi ? Ayrıca şunuda belirtmek gerekir gözden kaçmış galiba : zaten kendinizce bir liste yapmışsınız . Demem o ki gelecek listesi belli keşke sadece gelecekleri belirleyip onlar arasında anket yapsaydınız.
Tepkiniz ilginç çünkü geriye kalan 20 kişi gelme vaadinde bulunmadı. yle değil mi? Bulunanlara sorun hesabını bence .
Anlatım şeklim ağır ve sert tabirler olabilir şimdiden özür dilerim.

Çevrimdışı yldzfurkan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Siz hiç vatandaşı olmadığınız bir ülkenin başkanlık seçimlerinde oy kullandınız mı ?  Yada ilkokulda içinde bulunmadığınız bir sınıfın sınıf başkanlığı seçiminde ? Cevabınız elbetteki hayır olacak. Peki neden içine dahil olmadığınız bir buluşmada mekan için oy kullanıyorsunuz ?

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bizim buluşmalarda da bir önceki listedeki arkadaşların isimleri yazılır, gelmek isteyenler de mesajlarına listeden alıntı yaparak kendileri eklerdi, hâla da böyle yürüyor bu iş...,bu buluşma konusunda da  da aynısı yapıldı, sizin listeye adınızı eklemeniz gerekli idi, şimdi hem gelmeyip, bir de tartışma çıkarmayın bence...