0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla bir ara photon kullandim beyazindan. Geceleri onumde giden arabanin farlariyla yola bakiyodum
Anladım, peki son olarak xenon kullansam nasıl olur sizce ?
http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-night-braker-unlimited-110-fazla/productDetails.aspx?productId=otm90c64210nbr&categoryId=20024642 kastettiğiniz ürün bu olsa gerek, rapidlerde H7 mi acaba kesin bilgisi olan var mı?
Xenon kitler var piyasada beyinli oluyo ampuller. Aydinlatmalari normal H7 ampullere gore biraz daha iyi gibi.. Ama xenon isi bence merceksiz olmaz. Karsidakinin gözünü cok rahatsiz ediyor
Teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bir araştırayım büyük ihtimalle yeniden rahatsız ederim sizi
Estagfurullah ne ugrastırması. Fotograflarınızı beklerim
Philips extrem vision kısalarda kullanıyorum gayet güzel ilk osramlar erken patlıyordu plus modelleri daha iyi ama philips daha da iyi nette white modelini gördüm yazın ona geçerim
Ben white vision kullanıyorum. 4300K ne beyaz ne de sarı. Gece performansını henüz test edemedim.
Sonunda philips xtreme visionları taktım aman aman bir fark beklemeyin, eski halojenlerin biraz daha açık renklisi oldu. 80 tl ye değermi açıkçası bu soruya cevap veremiyorum