škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Rapid Spaceback Osram Night Breaker

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: HakanParlar;493777
Valla bir ara photon kullandim beyazindan. Geceleri onumde giden arabanin farlariyla yola bakiyodum :)

Anladım, peki son olarak xenon kullansam nasıl olur sizce ?

Çevrimdışı HakanParlar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Blacksea;493779
Anladım, peki son olarak xenon kullansam nasıl olur sizce ?
Xenon kitler var piyasada beyinli oluyo  ampuller. Aydinlatmalari normal H7 ampullere gore biraz daha iyi gibi.. Ama xenon isi bence merceksiz olmaz. Karsidakinin gözünü cok rahatsiz ediyor :)

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: egeadam;493647
http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-night-braker-unlimited-110-fazla/productDetails.aspx?productId=otm90c64210nbr&categoryId=20024642

kastettiğiniz ürün bu olsa gerek, rapidlerde H7 mi acaba kesin bilgisi olan var mı?

Kesin olarak h7, hem osramın sitesinde öyle belirtilmiş, hemde bugün aksesuarcıya sordum doğruladı :ok:

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: HakanParlar;493781
Xenon kitler var piyasada beyinli oluyo  ampuller. Aydinlatmalari normal H7 ampullere gore biraz daha iyi gibi.. Ama xenon isi bence merceksiz olmaz. Karsidakinin gözünü cok rahatsiz ediyor :)

Teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bir araştırayım büyük ihtimalle yeniden rahatsız ederim sizi :D

Çevrimdışı HakanParlar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Blacksea;493788
Teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bir araştırayım büyük ihtimalle yeniden rahatsız ederim sizi :D
Sıkıntı yok ne zaman isterseniz :)

Çevrimdışı Redneck1980

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.facebook.com/cagdasyasambursa
Alıntı yapılan: HakanParlar;493763
Estagfurullah ne ugrastırması. Fotograflarınızı beklerim :)
Yaptırır yaptırmaz hemen atıyorum.... :)

Çevrimdışı egeadam

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sis farlarını da yakıp resim çekmeniz mümkün mü, aradaki renk farkını daha iyi görmüş oluruz.

buz beyazını da çok mediyorum

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Philips extrem vision kısalarda kullanıyorum gayet güzel ilk osramlar erken patlıyordu plus modelleri daha iyi ama philips daha da iyi nette white modelini gördüm yazın ona geçerim

Çevrimdışı kucless

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fmaka;494038
Philips extrem vision kısalarda kullanıyorum gayet güzel ilk osramlar erken patlıyordu plus modelleri daha iyi ama philips daha da iyi nette white modelini gördüm yazın ona geçerim
Ben white vision kullanıyorum. 4300K ne beyaz ne de sarı. Gece performansını henüz test edemedim.

Çevrimdışı egeadam

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Philips X-treme Vision Plus +%130 Artırımlı Ampul H7 nasıl acaba  daha mı sarı renk, Işın Rengi:3700K diye geçiyor.

H7 Diamond Vision 5000 K  ve Philips H7 Crystalvision 4300 K farklarını bilen varmıdır ?

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ilk seri NB lerden kullanmistim onlar nerdeyse turuncu gibiydi xtreme visionlar beyaz sar arasi hakanin attigi fotograflardaki gibi

Çevrimdışı Inque

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Philips Rally serisi ampulleri de deneyebilirsiniz.

Aydınlatması gayet güzel.

Çevrimdışı egeadam

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kucless;494057
Ben white vision kullanıyorum. 4300K ne beyaz ne de sarı. Gece performansını henüz test edemedim.

white vision resimlerini ekleyebilirmisiniz ? sislerle beraber olursa fark daha çok belli olur

Çevrimdışı egeadam

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sonunda philips xtreme visionları taktım aman aman bir fark beklemeyin, eski halojenlerin biraz daha açık renklisi oldu. 80 tl ye değermi açıkçası bu soruya cevap veremiyorum

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: egeadam;496935
Sonunda philips xtreme visionları taktım aman aman bir fark beklemeyin, eski halojenlerin biraz daha açık renklisi oldu. 80 tl ye değermi açıkçası bu soruya cevap veremiyorum

Şimdi çok üzüldüm işte, osram nb de aynı şekilde mi acaba :(