škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Rapid Spaceback Osram Night Breaker

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Aydınlatmanın yeterli olmadığını düşünüyorum, ayrıca xenon farları çok seviyorum, fakat far yıkama ve mercekli far olmadan xenonun aydınlatmasının halojenden daha kötü olduğunu, ayrıca karşı tarafın gözünü aldığını söylüyorlar. Çoğu kişi osram night breaker önerdi, halojen fara göre biraz daha beyaz gözüktüğü için benimde hoşuma gitti, fakat sizin önerilerinizi de almak istedim. Aracım için hangi farı öneriyorsunuz ?
Xenon taksam sıkıntı olur mu yada xenona yakın bir far var mıdır ?
Teşekkürler :)

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.schumici.simplesite.com
Çakma xenon takmayın taktırmayın der susarım :)

Osram Night Breaker Unlimited takılı kısalarımda. Kesinlikle öneririm

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: schumici;493428
Çakma xenon takmayın taktırmayın der susarım :)

Osram Night Breaker Unlimited takılı kısalarımda. Kesinlikle öneririm

Abi peki bu osram nb xenona benzer mi görünüş olarak resimlerde hafif beyaza kaçıyor gibi gördüm sanki ?
Bu arada konu ile alakası yok ama benim daha önceden farklı bir hesabım vardı o hesapta aktivasyon sorunu çıktı, onun için bu hesabı açtım. Diğer hesabımı nasıl kapattırabilirim ?
Diğerini kullanmıyorum tanışma bölümünde de bu durumu belirttim zaten.

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Blacksea;493437
Abi peki bu osram nb xenona benzer mi görünüş olarak resimlerde hafif beyaza kaçıyor gibi gördüm sanki ?

Bu arada konu ile alakası yok ama benim daha önceden farklı bir hesabım vardı o hesapta aktivasyon sorunu çıktı, onun için bu hesabı açtım. Diğer hesabımı nasıl kapattırabilirim ?

Diğerini kullanmıyorum tanışma bölümünde de bu durumu belirttim zaten.

%35 beyaz %65 sarı karışımı gibi düşün. Yani hafif beyazlık var ama tam beyaz değil

Üyelik olayını yöneticiler halledecektir

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: schumici;493442
%35 beyaz %65 sarı karışımı gibi düşün. Yani hafif beyazlık var ama tam beyaz değil

Üyelik olayını yöneticiler halledecektir

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum, son bir sorum daha var.
Anladığım kadarıyla Ankara'da yaşıyorsunuz.
Montajını nerede yaptırabilir ve nereden temin edebilirim ?
Üyelik olayı için benim haber vermeme gerek var mı yöneticilere ?

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Blacksea;493445
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum, son bir sorum daha var.

Anladığım kadarıyla Ankara'da yaşıyorsunuz.

Montajını nerede yaptırabilir ve nereden temin edebilirim ?

Üyelik olayı için benim haber vermeme gerek var mı yöneticilere ?

Ben şaşmaz sanayide özen ticaretten aldım, internet sitesinden yerini bulabilirsiniz. Montajını kendi ustama yaptırdım, orda da yaparlar belki, hatta kendiniz bile yapabilirsiniz.

Yöneticilere mesaj atarsanız gerekeni yapacaklardır

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: schumici;493450
Ben şaşmaz sanayide özen ticaretten aldım, internet sitesinden yerini bulabilirsiniz. Montajını kendi ustama yaptırdım, orda da yaparlar belki, hatta kendiniz bile yapabilirsiniz.

Yöneticilere mesaj atarsanız gerekeni yapacaklardır

Teşekkür ederim, iyi akşamlar :)

Çevrimdışı Redneck1980

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.facebook.com/cagdasyasambursa
Alıntı yapılan: Blacksea;493427
Aydınlatmanın yeterli olmadığını düşünüyorum, ayrıca xenon farları çok seviyorum, fakat far yıkama ve mercekli far olmadan xenonun aydınlatmasının halojenden daha kötü olduğunu, ayrıca karşı tarafın gözünü aldığını söylüyorlar. Çoğu kişi osram night breaker önerdi, halojen fara göre biraz daha beyaz gözüktüğü için benimde hoşuma gitti, fakat sizin önerilerinizi de almak istedim. Aracım için hangi farı öneriyorsunuz ?
Xenon taksam sıkıntı olur mu yada xenona yakın bir far var mıdır ?
Nedir bu işin maliyeti usta  bide  garantiye zararı varmı bu arada 1 veya 2 sene değil takıp arkama bakmayacağım bi ürün adı fiyatı verirsen sevinirim.... Teşekkürler

Çevrimdışı HakanParlar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Redneck1980;493561
Nedir bu işin maliyeti usta  bide  garantiye zararı varmı bu arada 1 veya 2 sene değil takıp arkama bakmayacağım bi ürün adı fiyatı verirsen sevinirim.... Teşekkürler
Bende nightbreaker kullanıyorum montajını kendim yaptım özenden 70 tl karşılığı almıştım. Aydinlatması gerçekten yağmur sis kar dinlemiyor. Ve uzun ömürlü ampuller. Kesinlikle bende tavsiye ederim..

Çevrimdışı Redneck1980

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.facebook.com/cagdasyasambursa
Alıntı yapılan: HakanParlar;493567
Bende nightbreaker kullanıyorum montajını kendim yaptım özenden 70 tl karşılığı almıştım. Aydinlatması gerçekten yağmur sis kar dinlemiyor. Ve uzun ömürlü ampuller. Kesinlikle bende tavsiye ederim..
Skoda rapid 1.2 tsi elegance araç var bende henüz 3 aylık garantisi etkilenirmi sıkıntı olmasın sonra...

Çevrimdışı HakanParlar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Yok yok.. bende de 1.2 tsi octavia var ampuller garantiyi etkilemez. Zaten orjinal uzun ampulleri osram benim arabamda..

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Redneck1980;493561

Valla hocam bende aynı durumdayım malesef bilgim yok

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: HakanParlar;493567

Abi bende özenden almayı düşünüyorum, h7 osram nb unlimited için 70 tl diyorlar sizce fiyat nasıl ? Ayrıca rapid farları h7 midir, benim hiçbir bilgim veya tecrübem yok montajını kendim yapmak istesem yapabilir miyim ?

Çevrimdışı HakanParlar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Blacksea;493581
Abi bende özenden almayı düşünüyorum, h7 osram nb unlimited için 70 tl diyorlar sizce fiyat nasıl ? Ayrıca rapid farları h7 midir, benim hiçbir bilgim veya tecrübem yok montajını kendim yapmak istesem yapabilir miyim ?
Genelde kisa farlar H7 olur benimkide H7.. Özenden alabilirsin bende 70 tl verdim montajla 75 tl falan alirlar zannediyorum cok begeneceksin aydinlatmasini. Goruntusu de guzel :)

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: HakanParlar;493582
Genelde kisa farlar H7 olur benimkide H7.. Özenden alabilirsin bende 70 tl verdim montajla 75 tl falan alirlar zannediyorum cok begeneceksin aydinlatmasini. Goruntusu de guzel :)

Tamam o zaman çok saolun :)
Özen montaj yapıyor yani ?
H7 olup olmadığını onlarda bilir değil mi ?