Herkese meraba. Uzun süren uğraşlarımdan sonra annemin skoda yeti 1.2 tsi dsg aracını değiştirdik( yani sayılır ). Ilk önce skoda octavia 1.6 tdi dsg Edirne bayisinin test aracını babam getirdi eve (19 bin km) ben bej döşemeyi hiç ama hiç beğenmedim ve geri yollattırdım bu gün.
Şimdi yarın 2015 model siparişi vericez kısmetse. Elegance 1.6 tdi dsg Büyülü siyah, yarı deri siyah döşeme koltuk. Şimdi bizim test aracının jantları 17 Teron. Opsiyonlu olarak almışlar test aracına i, 16 monaris jant veriyolar ama hiç beğenmedim onu. Ne kadar ekstra bir jant diye sordum bu gün fakat net bir bilgi bilmediğini söyledi bayide ki satış müdürü. Neyse ekstradan krom çıta önerdi arabayı çok hoş gösteriyo dedi. Haklıymış gerçekten beğendim, ama fiyat olarak normalden 2 kat civarı bir rakam vericeklerinden eminim
şimdi siz sayın abilerime sorum, sizce bu krom çıtaları ( kapı üstü mü ne işte ) serviste mi yaptırtayım? Yoksa internetten alıp ben mi monte edeyim ( başkası da edebilir o sıkıntı değil ) ?
Birde jant konusuna gelince bu Teron jantları 700 tl gibi bir rakam fazladan verip almak mı, yoksa jantları monaris alıp sonradan satıp üstüne terona vericeğim 700 tl yi koyup efsanevi bir jant mı alsam
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar