Sonunda aradilar bugun.arabam giris yapmis ulkeye.heralde en gec haftaya alirim.tum opsiyonlari aldigim icin kotu yol paketi ve spor suspansiyonuda secmistim.ikisinide forma yazmislardi.siparisten sonraki arastirmalarimda ikisinin ayni anda alinamayacagini ogrendim.zaten ana merkezde bu yuzden ikisini iptal etmis.bayinin bilmeden faydasi oldu.forumdaki arkadaslarima cok tsk ederim.ozellikle kotu yol paketi olayina kafami takmistim sizler almasaydin dedikten sonra.arabami aliyim resimleride koyucam
Aracınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Daha önce de belirttiğim gibi; aracınızın 170'lik 2.0 TDI'ı ile daha da güçlenecek forumumuz.:hanz:
Süspansiyon konusuna ise gerçekten çok sevindim. Zira kötü yol paketi olayının içinize sinmemesi hepimizi çok üzerdi. Zaten paketin içeriği de sizin beklentilerinizi karşılayacak türden değilmiş.:ok: Artık size sadece hem spor şasinin hem de bozuk yol paketinin arası olan, optimum ayarlara sahip Superb'inizin keyfini sürmek kalacak. Bu vesileyle tekrar hayırlı sürüşler dilerim.