škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Plasti Dip uygulaması

Furki · 75 · 27860

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;499690
Konuyu yeni fark ettim. Biz uygulamayi tabancayla yapiyorduk. 4 jant icin 1litre kadar malzeme kullaniyoruz. Kalin olmasi onemli. Kalin olmazsa dayaniksiz olur.
Sokulmesi cok kolaydir. Istediginiz zaman bir tarafindan kanirtirsaniz hepsi tek parca halinde gelecektir.
Folyo gibi altinda yapiskan izi kesinlikle birakmaz. Kaplamadan once nasil bir yuzey biraktiysaniz ayni yuzeyle karsilasirsiniz

Whatsapptan konuşmuştuk zaten Doğukan abi :)

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tazyikli su 25cm den yakin tutulmayacak, uygulamanin yapildigi yuzey yikanirken asitsiz sampuanla kesinlikle firca vurulmadan yikanacak. Detaylari merak edenler icin youtube da binlerce plastidip yapilis yikanis ve sokulus videosu mevcut

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Doğukan PM atmıştım sana bir bakar mısın?

Çevrimdışı palandoken

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar aracımın jantlarını (normal jant renginde) plastidip ile boyamak istiyorum.

Nette biraz araştırma yaptım. Sprey, blaze sprey, efekt sprey vs gibi çok fazla çeşit var.

Bir yerde 5 adet sprey 109 TL, başka bir yerde tanesi 50 TL yazıyor. Fiyatlar böyle olunca da güvenemedim.

Bu plastidip spreylerin orjinali nerede satılır?

Bana normal jant renginde (gri) bir ürünün direk linkini verebilir misiniz?

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
beyaza titanium rengi varsa iyi gider diye dusunuyorum.

bugun beyaz astraya simsiyah jant gordum. kapaksiz sac jant izlenimi birakti bende. gri siyah arasi ama acik renk denebilecek bi ton varsa his olabilir.

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Aynı renk olamaz diye düşünüyorum çünkü plasti dip mat.
Plastidip merkezi adlı siteden aldım dipart markası tanesi 30 tl, uygulaması da Youtube de mevcut, diğerleri fiyatları şişiriyor :) bir bakın derim

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;499933
beyaza titanium rengi varsa iyi gider diye dusunuyorum.

bugun beyaz astraya simsiyah jant gordum. kapaksiz sac jant izlenimi birakti bende. gri siyah arasi ama acik renk denebilecek bi ton varsa his olabilir.

Kapaksız jant derken logo mu görünmüyordu anlamadım ?
Plasti dip uygulanan jantta logo kısmını çıkartabiliyorsunuz bunu demek istediyseniz

Çevrimdışı palandoken

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Furki;499936
...Plastidip merkezi adlı siteden aldım dipart markası tanesi 30 tl, uygulaması da Youtube de mevcut, diğerleri fiyatları şişiriyor :) bir bakın derim

Dipart marka olana şimdi baktım da ürünün kaç ml olduğu yazmıyor. Acaba ürün kaç ml?

Bir de 4 jant için kaç adet aldınız?

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: palandoken;499947
Dipart marka olana şimdi baktım da ürünün kaç ml olduğu yazmıyor. Acaba ürün kaç ml?

Bir de 4 jant için kaç adet aldınız?

Ürün 400 ml, fırsat ürünlerinde jant kaplama seti 4 kaplama 110 tl
Ben kaplama seti + 1 adet aldım
Birde alıcak olanlar jant kaplama seti alırken ürün açıklama yerine istediğiniz rengi yazın, ben unutmuştum sonra aramak zorunda kaldım

Çevrimdışı yusufk5757

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Konuyu canlandirayim:) furkan ne oldu boyadin mi jantlari?

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Araba geldi, kap kara :)
Daha 3 gün olduğu için anca maslakta cam filmi + arka stoplara film Çekildi. Yayları bile takamadım :) 5 kutu plasti dip duruyor valla kaplasam mı kaplamasam mı bilemedim doğrusu :)

Çevrimdışı yusufk5757

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Benim araba seker beyazi malum kizilay dagitmis gibi herkesin ki ayni renk:) allahtan spoyler anten film felan biseylere benzedi de su jant kaplama isi kafama takiliyo hangi renk yapsam diye

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yusufk5757;510468
Benim araba seker beyazi malum kizilay dagitmis gibi herkesin ki ayni renk:) allahtan spoyler anten film felan biseylere benzedi de su jant kaplama isi kafama takiliyo hangi renk yapsam diye

Siyahtan başkası gitmez :) tavsiyem tavan kaplama + dikiz aynası kapakları ( siyah ) + panjur çerçevesi değişimi. Bunları yapın, bana teşekkür edeceksiniz :) isteğe bağlı plasti dip kaplayabilirsiniz ama bunun deforme olma durumunu unutmayın ;)

Çevrimdışı octavia7_

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Furki;510470
Siyahtan başkası gitmez :) tavsiyem tavan kaplama + dikiz aynası kapakları ( siyah ) + panjur çerçevesi değişimi. Bunları yapın, bana teşekkür edeceksiniz :) isteğe bağlı plasti dip kaplayabilirsiniz ama bunun deforme olma durumunu unutmayın ;)

panjur çerçevesi haricinde katılıyorum siyah spoiler siyah shark anten ve siyah tavan kaplama bide aynalar siyah güzel duruyor benimde bu şekilde araç. panjurdaki kromlar gündüz ledleri ile çok iyi uyum sağlıyor.Siyah jantlı beyaz octavialara bakmanız lazım hoşunuza giderse yaptırın şahsen ben beğenmiyorum pek :D

Çevrimdışı yusufk5757

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: octavia7_;510472
panjur çerçevesi haricinde katılıyorum siyah spoiler siyah shark anten ve siyah tavan kaplama bide aynalar siyah güzel duruyor benimde bu şekilde araç. panjurdaki kromlar gündüz ledleri ile çok iyi uyum sağlıyor.Siyah jantlı beyaz octavialara bakmanız lazım hoşunuza giderse yaptırın şahsen ben beğenmiyorum pek :D

Bende jantlarin siyah olmasi konusunda cok kararsizim ama farkli bir renk ne olabilir ki? Birde sizin araci gorme imkanimiz var mi?