Hayırlı olsun 1.6 nın tdi dsg si olsaydi ben alicaktim ama dsg icin malesef 1.4 tdi dsg almak zorunda kaldim ben yinede cok begeniyorum cekiste felan bi sorun yok ama 115bg olsaydi tadindan yenmezdi biraz ucma meraklisi oldugumdan belki neyse allah kaza bela vermesin iyi gunlerde kullanin iyi yolculuklar hocam
Uçma meraklısı mıyız değil miyiz bilmiyorum henüz açıkçası.
Ama araba da dört kişiyi götürmezse ayıp eder
Merhaba hocam öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum babanıza. Ben 1.4 tdi dsg style kullanicisiyim aractan gercekten cok memnunum goruntusuyle hacmiyle felan herseyiyle guzel kesinlikle dediginiz gibi eğer şöförlügünüz iyi degilse kesinlikle dsg almanız taraftarındayım dsg arizalari felan eskide kaldi dogru duzgun kullandikca hic bir sorun cikacagini sanmiyorum ben ama soyle birsey var rapid alin ama babanizin yasi gercekten buyuk yani belli bir yaş üstte olunca spaceback biraz genç işi kalıyor gibi geliyo bana o yuzden yetiyi dusunmeniz tarafindayim ama kesinlikle rapidi oneririm ama yetide hani bi jeep havasi oldugu icin daha agirbasli olur diye dusunuyorum gidin 2 aracta cok guzel bayide bakin hangisi hosunuza giderse alin bence ama benim dusuncelerim bu sekilde kolay gelsin iyi forumlar
Çok teşekkür ettim dostum ilgin için. Rapid genç işi demişsin. Bence de öyle bir havası var ama demek ki babamın da ruhu gençmiş beğendi aracı.
Bence de Yeti gibi bir araç daha çok yakışır babam gibi bir insana ama benzinli konusunda ikna etmekte zorlanıyorum. Hastalığıyla ilgili de bir kafa karışıklığı söz konusu açıkçası. Bir yandan 'uzun vadeli kullanım için bir araç alacağız' kafası var, bir yandan da 'ya hastalık tekrar ilerlemeye başlar da arabayı satmamız gerekirse?' soruları var. Tam bilmiyorum ama dizel araçlar satışa daha yatkınmış sanırım. Herneyse teşekkür ettim tekrardan önümüzdeki hafta almış oluruz heralde. Haber veririm size de durumu.