škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Skoda Superb III Resmi Yayınlanan Resimler

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2011 fabiamdan sonra şimdi renault sahibiyim ama ilerde kısmetse 2013 skoda octavia veya superb 3  ikinci ele düşünce alacağım araçların arasında 1. ve 2. sırada olacağına eminim.

SKODA' yı sadece bilenler alıyordu ama artık herkes almak istiyor.....

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün B8 Passat aracı epeyce bir inceleme fırsatım oldu. Dış tasarımı başarılı buldum ancak içi bence bir önceki kasadan daha geri, bana çok basit ve sıradan geldi. Hele de istenen paraya bakınca ve arka kol dayama ünitesini daha bir garipsedim. Superb 3 bence kesinlikle daha başarılı olmuş. Ama tabi canlı görmek de gerekir.

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu arada incelediğim highline donanımdı. Ama hakkını vermek lazım high led farlar güzel olmuş. Herkese iyi geceler...

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Benim gözümde passat hiçbir zaman bir superb olmadı, olamaz da.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Gördüğüm kadarıyla yan krom çıtalar yok, bence görsellik ve kalite algısı açısından eksiklik olmuş. Hayırlı olsun diyelim biz...

Çevrimdışı yldzfurkan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bence artık krom kaliteden çıktı. Özellikle türkiyede insanlarımız saçma sapan arabaların kapı kollarına bile krom takar oldular. Midem bulandı kromdan.

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Şöyle bir bakıyorumda ne ülkeler var otomobil üretiyor , Biz ise hala yerimizde sayıyoruz , bazı şeylerde çok geç kaldık çoookk , Tüm ülkeler ekonomik yönden gelişirken biz geriliyoruz , Dolar Euro'yu geçecek neredeyse , Almanya sadece otomotiv ve kimya sanayiinden malı götürüyor , ağır sanayiye önem vermiş adamlar , biz ise sebze meyve ihraç edecez diye uğraşıyoruz hala

Çevrimdışı yldzfurkan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Aile şirketimiz 45 yıldır üretim/ihracat yapmaktayken 2-3 yıldır ithalata ağırlık verdik. Türkiye gibi bi ülkede son yıllarda üretim yapmak iğneyle kum kazmak gibi. Dışarıya  3-5 kilo fındık satmakla ülke ekonomisi dönmez ama yöneten dingiller anlamıyor.

Çevrimdışı rumiexile

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar güzel bir detay yakaladım aracın L&K versiyonunda içeride gece görüntüsünde aracın ön göğsü ve kapı trimlerini çevreleyen şerit bir led görünüyor. (Retrofitçiler iş başına!)

http://www.skoda-auto.com/en/models/new-superb/overview

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rumiexile;503051
Arkadaşlar güzel bir detay yakaladım aracın L&K versiyonunda içeride gece görüntüsünde aracın ön göğsü ve kapı trimlerini çevreleyen şerit bir led görünüyor. (Retrofitçiler iş başına!)

http://www.skoda-auto.com/en/models/new-superb/overview
İddia ediyorum bunu Türkiye'de ilk sen yapacaksın:)
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı rumiexile

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ya da hiç uğraşmayıp 4x4 2.0 L&K mı getirse bana Yüncüler, azizim öyle de zevki çıkmaz ki değil mi.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rumiexile;503158
Ya da hiç uğraşmayıp 4x4 2.0 L&K mı getirse bana Yüncüler, azizim öyle de zevki çıkmaz ki değil mi.

Sen sıkılirsın, uğraşıp kendin yapman lazım.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sahi L&K niye gelmiyor Türkiye'ye? Hazır forum sponsorumuz da buradayken, sayın sponsor yetkilisi bu konuda bizi tenvir ederse seviniriz. Yada bu donanım özel istekle alınabiliyor mu? Şimdiden teşekkürler, herkese iyi akşamlar...