mrb viperking fiyat konusu ise passattan daha uygun olunacağı ifade edildi ki zaten satış rakkamlarının hedeflediklerinin 3 katına cıkartmaktaki amaclarındaki birinci sebebi tasarımı ve komple revize edilip yeni nesil superb ile her sınıfa hitap etmesi icin ve ikinci sebebi ise fiyat politikası olarak ortalama şuan da passat tredline modeli 1.4 tsi 125bg şuan en boş donanım satış fiyatı sanırım yanılmıyosam 72,000 tl superb nin de en boş modeli 1.4 tsi 125 bg olanının ise 65,000 tl başlangıç fiyatı ile satışa çıkacagı konusunda bilgi sızdıgı ifade edildi şunu da unutmayın superb nin orta dokunmatik ekranı en boş paketinden 6,5 inclik ekranla satışa sunulacağı söylenildi passata ise sanırım comfortline ve higline modellerinde 6,5 inç olarak satılıyo diye biliyorum yani artıları passata göre olucak zaten boyutları malzeme kalitesi ve durusu ile araç kendisini ifade ediyo ben passat siparişi vermiş olmama ragmen iptal ettirip superb nin gelmesini bekliyor ve ilk satışa cıkıcak ay kısmetse almayı dusunuyorum bakalım bu bilgileri ve kalite konusunu her iki arabayı inceleyip kıyasladığım icin sizinle burda paylaşıyorum zaten yayınlamış olduğum superb resimlerini bakıp incelediyseniz ne demek istediğimi anlarsınızz.....