Emin olun eğer bilseydim gelirdim günlerdir sanayiide jant lastik alıp basmaya uğraşıyordum kafam dagilirdi en azından. bu kemiklesme isi bence saçma, neden diye soracaksiniz hemen soyleyim kemiklesen tayfa dışardan eleman almaya pek sıcak bakmıyor bu nedenden ötürü aktiflik kayboluyor önce bunun aşılması lazim ki forum aktifligini kazansin.
Öncelikle işlerinizde kolaylıklar dilerim, sanayi işi yorucudur biraz...
Yalnız şunu da söyleyeyim, bu forumda 2009 dan beri yapılan buluşmaların tamamına yakınına katıldım, şimdi sözü geçen ''kemik kadro'' denilen şey de kendiliğinden gelen ama ''hep gelen'' insanlar...
Özellikle Ender Bey çok emek verdi gelenekselleşmesi için, bir yıkama konusuyla gece buluşmaylabenzinlikte başladı, yani zaman, emek, özveri harcandı...
O saatte yeni insanlarla tanışmak, sohbet etmek için hanımın dırdırına rağmen çıktım gittim...
Gruplaşma gibi bir oluşum yok ki, size bunu ne düşündürdü???''dışarıdan üye kabul edilemez, dışlanır'' diye bir mesaj okudunuz mu şimdiye kadar? Dünkü buluşmaya ilk defa katılan Yusuf arkadaşıma sorun mesela, onun fotoğrafını çekmeyi ve eklemeyi unutmuşum, illaki aradım, videodan kesip ekledim, ayrı, gayrı olmasın diye uykusuz bile kaldım, bakın saat kaçta yüklemişim ve mesajlaşmışım diye.
Ya da dünkü buluşmada ilk defa gelip de kendisiyle ilgilenilmeyen, konuşulmayan biri olmuş mu? Daha gelmeden ön yargılarınızı getirmişsiniz siz...
O kadar konusu açıldı, okuyun, yanıtlayın, buluşmaya katılın, siz de ''kemik kadro'' dahiline girin...