škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2006 accent admire 1.5 crdi vantilatör kayısı koptu

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı promethe

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Merhabalar araç 3 silindirli olanlardan. 108binde ben almıştım şimdi 162binde. Su ana kadar 2 defa vantilatör kayısı değişti bilyayla beraber. Geçen çarşamba güründen sivasa gelirken birden bire akü ışığı yandı bir süre sonra fren sertleşti ama deniyorum sonuna kadar basınca tutuyor. Direksiyon manevrasi da zorlaştı. O gün kar yağmıştı köyden anne baba ziyaretinden dönüyordum şansa köy yolunu açmışlardı. Güründen çıkışta da 10-15 cm kar yağmıştı havanın çok sert olmaması sayesinde buzlanma falan yoktu. Kangal yol ayrımına yaklaştıkça yolu temizleme çalışmaları başlamıştı. Çok sürat yapmadan 100 km  yakin yol yaptım. Tabii ben kayışın koptugundan bi haberim. Arabada terslik var ama durursam yardım bekliyeceğim birileri de yok. Yol tenha. Arabada eşim ve kizim var. Onlara bir şey yansıtmadan eve geldim, eşyaları indirdim hemen sanayiye.Hava soğuk olduğu için hararet yapmadi , şansıma akü yolda boşalmadı.durumu anlatınca usta kayısı kopmuş dedi açtı baktı öyle. Allahtan akün bitmemiş dedi. Arabayı stop etti tekrar calistiramadi.  Sarj kablosuyla çalıştı. Neyse değiştiler bilyayi kayısı, yağı ve filtreleri de degistirdim az kalmıştı rutin zamanına. 200tl tuttu. Ama ben yolda yaşadığım stresi hiç unutamam omrumden omur gitti...

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sansiniz yaver gitmis. Ancak iki defa kayis degismis bu ucuncu olmus. Kayis kasnaklarinda bi deformasyon yok degilmi kayisi vaktinden once yipratan.. siz genede bi kayis alin bagaja koyun cekeceginiz stresten veya daha buyuk masraftan ucuzdur.

Çevrimdışı promethe

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler hocam. Gerçekten sanslıydım. Kasnak konusunu da sordum ustalar inceledi ama bir sıkıntı görünmüyor dedi. Kayışın 10 yıl garantisi var diyor usta  o zaman siz özenli takmıyorsunuz dedim. Yol hocam olur mu falan diyor. Sanırım aracı değişme vakti geldi de biz pek oralı değiliz. Su ev borcu bi bitsin alcam octaviayı ya da superb. İnş.