teybin üst tarafından ses geliyor.boyle araba sarsıldıkça gıcık bir ses geliyor.bir yere götürdüm.ön konsolun torpidonun tamamen sökülmesi gerkitğini soyledi.çıkartıp araya silikon koyacaklarmıs.istanbul anadolu yakasında nereye götürmeyelim sizce.yardımlarınız bekliyorum
Merhaba aynı sorun bendede var bir gün kafaya koyup sesin geldiği yeri ön konsolda elimle bastırarak bulmaya çalıştım,ses tam olarak orta havalandırma ızgara üst bölgesinden geliyordu gırç gırç diye.
Bende dikkatlice orta havalandırmayı söktüm baktım,orta havalandırmanın girdiği boşluğun üstüne bastırınca ses geliyordu,ayrıca direksiyonu ileri geri hafifçe kasıncada aynı yerden ses geliyordu,poliüretan malzemem vardı bunlarda kesip konsalu desteklemeye çalıştım ama ses kesilmedi,çünkü ses orta havalandırma boşluğu kenarlarının plastik olmasından ve esnemesinden dolayı geliyordu uğraştım ama olmadı,bende geri taktım havalandırma ızgarasını ve sesi dinlemeye devam ediyorum,konsol söktürme işini yaptırmak istemiyorum eskisinden beter olursa diye korkumdan cesaret edemedim.Sen yaptırırsan ve olumlu bir netice elde edersen bende cesaretlenirim belki..