škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

tekirdağ a7 sahibi kaç kişiyiz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: octavia7_;496607
mart'a kadar zaman geçer mi ya :P :p

Geçmiyor vallahi :(

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ya bişey sorucam bunu bütün servisler yapıyor mu ? Edirne'nin servisi tanıdık konuşabilirim bu konuda

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Furki;496684
Ya bişey sorucam bunu bütün servisler yapıyor mu ? Edirne'nin servisi tanıdık konuşabilirim bu konuda

Söz konusu servis aynı zamanda Ecufast firmasınin bayii olduğu için böyle bir durum var. Diğer servisleri hiç karıştırmayın.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;496688
Söz konusu servis aynı zamanda Ecufast firmasınin bayii olduğu için böyle bir durum var. Diğer servisleri hiç karıştırmayın.

Anladım. Neyse sıkıntı değil Tekirdağ yakın :)

Çevrimdışı aytuggungor

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Tekirdağ / Merkez selamlar.

59 KK 420 :)

Araç yüncülerden alındı.

Çevrimdışı gokturkey

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
yazılımdan bahsetmişsiniz motor ömrünü ne kadar kısaltır ve nasıl bir dez avantajları vardır

Çevrimdışı octavia7_

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokturkey;497250
yazılımdan bahsetmişsiniz motor ömrünü ne kadar kısaltır ve nasıl bir dez avantajları vardır

eski aracımızda yaptırmıştım 150 binden 205 bine kadar kullandık yaptırırken sanayii ustaları hep zararlı dediler yapan kişi yararlı dedi.. sakin kullanımlarda yakıtın düştüğü doğruydu ve işi yapanın dediği doğru çıktı çünkü burdaki ustaların algısı hep şu artıcak olsa adamlar fabrikadan öyle çıkartır gibi klişe laflar söylediler ama arkadaş bana emisyon değerleri tutsun diye 105 hp koyuyolar biz içindeki var olan gücü açıyoruz dedi mesela bizim araç 1.9 tdi 105 hp ydi ve 150 hp olmuştu daha açarmıyız dediğimde motor bunu kaldırmaz ve daha açarsak sürekli duman atar ve zararlı olur dendi.. şuanki tsi dsg için 170 180 hp olarak söyledi ama dsg 300 310  nm tork kaldırır o yüzden 290 nm torkta bırakırız ideali o dendi .. ama manuelde bi sıkıntı olmıcağını söylediler.. eğer yazılımı yapıp arabayı sürekli zorlayarak kullanırsan(vites geçişinde kesiciye kadar zorlarsan)  zararlı ama sakin kullanıyosanız yararlı diye biliyorum turbo ve motor ömrü uzuyor imişş

Çevrimdışı aytuggungor

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bir önceki aracım ford focus sport tek kapı 1.6tdci motora sahipti. Istanbulda bir yazılımcı var ismi Barbaros kendisi aracıma yazılım yükledi 109 beygirden 134 beygire çıkardı ve tork yaklaşık 50 olarak arttı. Yazılımdan çok ama çok memnundum yakıtım normal kullanımlarda aracın gaz tepkisi rahat olduğu için tabiki düştü. Gaz tepkimeleri çok güzel oldu ve 2.0 dizel araçlara kafa tuttumki aradan 2 sene geçti daha motorum 100.000 km deyken kara duman başlamasıyla ilk önce turbom değişti. Daha sonra zaman içerisinde tekrar 1 turbo ondan sonra motor malesef neredeyse iflas oldu yolda kaldım alt blok değişti. Toplam masraflarımı saysam anlatamam size. Keyifini aldım ama zararını çok büyük gördüm. Arabanızı seviyorsanız benim tavsiyem hiçbirşekilde orjinalliğini bozmamanız. Ben bu yeni skoda aracıma 84.000 milyar verdim ve yazılım tabiki çok ama çok istememe rağmen yaptırmayacağım yaptırmamda. Eski arabamla sanayide 2 sene ömrüm geçti toparlanabilmesi için.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Furki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Yaptırırız yaptırmasına da çekiniyorum. Bide herkes beygire çok yüklenmiş ben 105 i en fazla 20 beygir arttırmayı düşünüyorum sıkıntı çıkmasın diye... Korkuyorum açıkçası
Garanti konusunda hala net bi bilgim yok zaten...

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Toplu yapılırsa herkese ayrı yazılım yapmazlar std olanı yükleyip geçerler. Ama ayrı yaptırırsanız isteğe özel yazılım yüklenebilir. Ama bunu Yüncüler de birinin direkt olarak yapabileceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal özel yazılım için merkeze gitmek gerekebilir.

Garantiye gelince; Eğer ECU ile ilgili bir sıkıntı çıkmazsa hiçbir servis acaba bunda yazılım var mı diye kontrol etmiyor.

Benim zaten garantim nisan da doluyor, uzatmayı da düşünmüyorum. O nedenle çok sıkıntı yok. Ama hala Booster mı Yüncüler mi ona karar verebilmiş değilim.

Yüncüler hem yakın hem de yetkili servis olması avantajı var. Ama daha önce hiç Ecufast ürünü kullanmadım.

Booster ise şu ana kadar ki tek adresimdi. Ama ankara bana çok uzak :(

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: viperking;497308
Toplu yapılırsa herkese ayrı yazılım yapmazlar std olanı yükleyip geçerler. Ama ayrı yaptırırsanız isteğe özel yazılım yüklenebilir. Ama bunu Yüncüler de birinin direkt olarak yapabileceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal özel yazılım için merkeze gitmek gerekebilir.

Garantiye gelince; Eğer ECU ile ilgili bir sıkıntı çıkmazsa hiçbir servis acaba bunda yazılım var mı diye kontrol etmiyor.

Benim zaten garantim nisan da doluyor, uzatmayı da düşünmüyorum. O nedenle çok sıkıntı yok. Ama hala Booster mı Yüncüler mi ona karar verebilmiş değilim.

Yüncüler hem yakın hem de yetkili servis olması avantajı var. Ama daha önce hiç Ecufast ürünü kullanmadım.

Booster ise şu ana kadar ki tek adresimdi. Ama ankara bana çok uzak :(
Can, Yüncüler Erhan gibi programı kendi yazmadığı için sizin araçların verisini okuyup Ecufast'e gönderecektir. Ecufast okuduğu dosyayı yazıp yeni dosyayı yine Yüncüler'e gönderecektir. Yüncüler de ellerindeki slave cihaz ile araçlarınıza yazılımı yükleyecektir. Yüncüler sadece aracı olacak aslında.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı octavia7_

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: viperking;497287
Bizim toplu yaptirma fikri yslan oldu sanirim

fiyat aldım 7-8 araba için 700 tl ye yaparlarmış