İlan başlığıda değişmiş Gıcır Gıcır Octavia diye
Bahsettiği bazı sorun var depo sesi, sert süspansiyon 120 de rüzgar sesi ama bunların hepsi öyle anlattığı gibi insanı çileden çıkaracak bir şey değil. Ben depo sesini arkadaşım diyene kadar fark etmedim dedikten sonra farkına vardım mesela, rüsgar sesini almadan önce okuduğum için dikkatimi çekmişti mesela geçen klasman dışı ama olsun dacia duster sürdüm onun kadar içeri rüzgar sesini alan bir araç görmedim ve bi çok araba böyle onlarla kıyaslayınca içeri hiç ses almıyor. Süspansiyon sertliğide doğru beni hiç rahatsız etmedi daha başka arabalarla karşılaştırınca golf daha sert olduğu söyleniyor.
enoktakenokta nında dediği gibi beklentisi çok yüksekti arkadaşın sanırım 75000 TL lik araç için çok şey beklemiş olabilir o kadar paraya insan çok daha üst bir araca binmek istiyor açıkcası volvo s60 vs.. ama bu araba zaten 40000 civarı bir araba insafsız vergilendirmelerden dolayı biz vatandaşlar olarak 40000 binlik bir arabaya 75000 ödüyoruz yani skodaya deseler ki 75000 tllik octavia yap bak neler olur o zaman
Bence kendi segmentinde üst bir yerdedir octavia diğer kullandığım araçlarla kıyaslayınca.