sevgili arkadaşlar,
bu forumda (sanal da olsa) güzel bir muhabbet var. hepinizden Allah razı olsun. herkesin sorularına ve sorunlarına karşı ilgi gösteriliyor. sırf bu yüzden iyi ki octi sahibiyim bile dediğim oluyor.
arkadaşlar muhabbetimiz olanlar bilir; 2000 a4 glx i lpg'li (204000 km) octi sahibiyim. arabamı çok seviyorum. 200.000 km iken aldığım aracıma lpg'yi ben taktırdım. normal bakımını yaptırıp motor alt salıncağı, dört amortisör, amortisör takozları, devirdaim pompası, rot milleri,buji kabloları vs değiştirdim. dört lastik conti aldım. hatta far ve cam açma anahtarlarını sırf eski ve silik görünüyor diye yenileriyle değiştirdim. navigasyonlu multimedya sistemi+ 4 adet sony hoparlör taktım. tavan kumaşını ve kapı yüzlerini sigara kokuyor diye yenilettim. boya koruma, pasta ve cila yaptırdım. iç plastik kısımlarını detaylı temizlikle pırıl pırıl yaptım. iki haftada bir arabamı temizletirim. kısmetse yazın koltukları ve taban halısını söktürüp komple bir temizlik yaptıracam. kısacası takıntılıyım ve arabamı elimden gelse sırf sevgimden söküp baştan yapacağım. bu yüzden elimdeki parayı hanım eve harcamadan önce değerlendirmek istiyorum. yoksa halı, şifonyer falan derken para gidecek elimden:)
elimde 5000 tl kadar bir limit var.şimdi şu sorularıma cevap verin lütfen dostlar,
1- aracımı satıp da a5 kasa elegance alabilir miyim? (önceliğim elegance)
2- a5 kasa alabilirsem hangi model yılları aralığında alabilirim?
3- a5 kasa alabilirsem hangi motoru tavsiye edersiniz?
4- alabileceğim a5 kasa yine a4 kasa ile aynı mı olur yoksa makyajlı a5 fl kasa mı olur?
5- a5 kasa ile takas yapabilme imkanım olur mu?
6- otomatik vites tavsiye eder misiniz?
7- rüyanda görürsün mü diyeceksiniz?
hepinize saygılar, sevgiler...