Arkadaslar ben de yazın yaptıgım uzun yolların tuketım degerlerını sakladıgım kagıtları buldum sızınle paylasayım dedım.
1) Yazın ılk olarak bolu- aydın 683 km yolu bagaj tam dolu esım ve ben yolu tam bılmedıgım ıcın 110 u gecmeden genelde 90 - 100 km hızla dort mola vererek 4.5 ortalama tuketım ıle tamamlamıstım sok olmus ve asırı derecede sevınmıstım ( keske foto alsaydım ama gece gec saatte tek sofor olarak vardıgım ıcın foto alamadım.)
2) ıkıncı olarak aydın - malatya arası yolu 800 kusur km 90 km dusmeden genelde 100- 110 km ıkı kısı bagaj dolu gıttık bunun degerlerını bulamadım ama ortalama tuketım kesınlıkle 5.5 den cok degıldıı dıye hatırlıyorum
3) ucuncu olarak da malatya - bolu arası 773 km yolu 100 km dusmeden
genelde 110-120 km ankara otobanda yer yer 130-140 km
yaparak uc kısı arka bagaj tam dolu arka koltugun da bos yerlerı tamamen dolu geldık ortalama tuketım 5.1 ıdı arabayı park edıp turboyu sogutayım derken 5.2 oldu sız hangısını alırsanız artık
Bu kullanımların tamamında klıma hep acıktı hıc kapatmadım hız sabıtleyıcıyı de mumkun oldugunca %95 kullandım
Vallahı uzun yol degerlerım bence ıyıydı ama sızın yorumlarınız nedır bılemıyorum
Sehır ıcınde aracı tam depo olcemedım bır turlu ınsallah onu da yaparsam paylasırım aracımuz su anda 7350 km de ılk bakımına da gırmedı