2015 sıfır octavia alıp 1 hafta sonra zarar ederek satıp golf almış biri olarak yazdım.İnanmayanlara araçların plakalarını verebilirim,sorgulatabilirsiniz.Ne skodayla bağım var ne vw ile.Araçların ikisi de aynı motor aynı şanzıman birçok parçası ortak zaten.
Arka süspansiyonlar çok gürültülü çalışıyor,konforlu değil.100 km üzeri süratlerde içeriye aldığı yol sesi,lastik sesi,rüzgar sesi rahatsız ediyor.17 jantla parke veya bozuk yolda giderken içerdeki yankılanmadan sanırsınız arkada bas gitar çalıyor biri.Konfor için alıyorsanız hayal kırıklığı bu araç.
Öte yandan iç hacim,bagaj hacmi,donanım (elegance için) olarak sınıfında en iyisi.
Bunları neden yazdım.Benim gibi biri gelip yazdıklarınızı okuyup sanıcak araçta hiç sorun yok.Ben burada yazılanların bir kısmına bakarak bu aracı aldım.Tabi genellikle kimse aracına toz kondurmadığı için çoğu arkadaş öve öve bitirememiş.
Başlığı açan arkadaş samimiyetle tavsiye istemiş.Ben de yaşadığım durumu belirttim.Alıp almamak zaten onun insiyatifinde.
Konuyu kişiselleştirmeyeceğim.Çoluk çocuğu kale almıyorum.
Arabasına toz kondurmayan arkadaşlar sizden de özür diliyorum.Çünkü octavia dünyanın en güzel arabası.