škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeti Tavsiyesi

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canergül

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: rocky62;509860
Sizin yerinizde olsam biraz daha bütçe ayırıp sıfır alırdım çünkü ayırdığınız bedelin üstüne çok az bir miktar ekleyip sıfır yeni kasa tercih edebilirsiniz. Araç yakıt vs diğer her açıdan parasının hakkını sonuna kadar hak ediyor kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba bencede sıfır almak daha mantıklı ayırdığınız miktar iyi bende 2012 model 1.2 dsg aracımı satıp 1.6 dsg+cam tavan+geri görüş kamerası+siyah renk arac aldım gerçekten çok memnunum eminim sizde pişman olmazsınız karar vermeden biraz düşünün bana maliyeti 78.500 tl oldu trafik sigortası dahil fiyata ve kauçuk havuzlu paspas+yangın tüpü+koltuk koruma da hediye

Çevrimdışı probably

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Çok sağı solu belli olmasa da temiz ve hasarsız olmakla birlikte siyah bir Yeti sahibi olmayı başardım geçen hafta :

Merak ettiğim konu şu arabanın 45000 bakımı özel serviste yapılmış, ben yetkilide yaptırtmak istiyorum. 60 bin'i beklemeli miyim?

Diğer sorum da Bolero sistem'e telefon bağlayamıyor muyuz?
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2015, 21:48:55 Gönderen: probably »

Çevrimdışı abdullah_ates

• skoda hastası
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. Huzurla binin
araç kaç km de ne kadara aldınız
garantisi bitmiş ve kullanılan yağ kaliteli ve filtre grubu orjinalse 60.000 km bekleyiniz.
Boleroya telefon bağlamak için bluetooth modülü olmalı bunun orjinalde yeri sağ koltuğum altındadır. phone tuşuna basınca ses kısıyor ve direksiyonda sağda ahize işareti yoksa bluetooth yok demektir.
bunun için kit satın almanız gerekir 7p6 035 730 K,L,M kodlu ortalama (600-700 tl)
veya 3c8 035 730 D gibi bir kit almanız gerekiyor (750 tl )

Çevrimdışı probably

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: abdullah_ates;512339
hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. Huzurla binin
araç kaç km de ne kadara aldınız
garantisi bitmiş ve kullanılan yağ kaliteli ve filtre grubu orjinalse 60.000 km bekleyiniz.
Boleroya telefon bağlamak için bluetooth modülü olmalı bunun orjinalde yeri sağ koltuğum altındadır. phone tuşuna basınca ses kısıyor ve direksiyonda sağda ahize işareti yoksa bluetooth yok demektir.
bunun için kit satın almanız gerekir 7p6 035 730 K,L,M kodlu ortalama (600-700 tl)
veya 3c8 035 730 D gibi bir kit almanız gerekiyor (750 tl )

Çok teşekkür ederim, eksik olmayın. 47000 km'de ayıptır söylemesi 56.000 Lira'ya aldım. Anlattığınız duruma göre benim arabamda bluetooth kiti yok.

Yetkili servis bu kiti takıyor mu? Bir de, direksiyon değişir mi bu kiti taktırırsam?

Çevrimdışı abdullah_ates

• skoda hastası
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hocam bluetooth kit servisler takmaz distribütör izin vermez iyiki de vermiyor. Yoksa 3c8 035 730d olan kit fiyatı 4000 tl sadece Araçın şasesinde bt kit kayıtlı ise öyle takıyorlar sadece benim bildiğim.
Dışarıda satılıyor hocam sahibinden de veya forumalarda satan arkadaşlar oluyor. Ortalama 650-750 tl montajını kendiniz yapabilirsiniz.  Alırsanız montaj konusunda telefon ile yardımcı olabilirim.
Şehir içi için olmazsa olmaz bana bluetooth kit
Direksiyonun değişmesine gerek yok. sağdaki roller tuş açma kapama özelliği olur. Geri tuşunun üzerinde bulunan düğmese telefon menüsüne girer.  Sahib
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2015, 14:18:30 Gönderen: abdullah_ates »

Çevrimdışı sensoy

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin,