0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Far sensörünü bende yaptırmak istiyorum, parçaları nereden temin edebilirim ?
Arkadaşlar merhaba ender elektronik far sensörü ve kapıların kumandadan kontrölünün ne şekilde yapılacağı ve maliyetini göndermiş. Toledo da yapan arkadaşların yaptığıyla çok farklı cam değişimine kadar gidiyor olay. Bu rapid için mi böyle yoksa ender elektronik çok mu abartmış. Bana gönderdikleri mailide sizinle paylaşıyorum. Seat formunda da bunu paylaşacağım onlar belki yardımcı olurlar ucuz ve çok fazla değişensiz bu işi halledemeZmiyiz?Ender elektronikten gelen mail;Muhammet bey cam kontrolü orijinal olarak olmaz demiştim zaten.Aracın buraya geldikten sonra kapı içleri açılarak kapı modüllerine bakılacak ve sonrasında yan sanayi tayvan malı bir modül takılacak.Bu takıldıktan sonra kapıyı kilitledikten sonra direk kapanır camlar.Basılı tutmadan kalkar yani.Işık sensörü için ön cam değişimi gerekir (montaj dahil 1000 TL servis fiyatı) + kararan dikiz aynası ve yağmur sensörünü takarsınız (980 TL) ancak sizin istediğiniz ışığ sensörü çalışmaz.Polo GTİ araçlarda olan beyini alıp aracınıza takmamız gerekir ancak bundan sonra far sensörü çalışır.Bu beyinin size maliyeti tam net hatırlamıyorum en son 1000 TL civarıydı.3000 TL ye başka bir şey çıkmazsa yapabilirsiniz.
Hocam cam için yani otomatik cam kapama için ne fiyat verdiler onu yazmamişsiniz.