açılan konuları takip eden arkadaşlarımızında bildiği gibi aracıma chip attırmayı düşünüyorum. 2 haftadır baya araştırıyorum. 3 chip markası var ama 2 chip tuning firmasıyla görüşme şansım oldu. Esufast bana 170 hp - 320 tork ön görürken. RSA 180 - 320 civarı dedi tabi bunlar motorun durumuna göre değişiyor. İkisi de iyi firma sonuçta baya arabaya hizmet vermiş ve kendilerini ispat etmiş insanlar. Bana RSA sanki daha iyi gibi geldi bu konuda sizin değerli fikirlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var malum arabalarımız ucuz değil bi ton para verip alıyoruz sonunda yanlış karar vermeyelim. RSA 1250 TL , Esufast 750 TL istiyor. İridyum buji meselesini araştırdım chipli araçlara gereken diyeni var gerekmez diyeni tsi lerin bujileri farklıymış onlara şuan takılmıyor dedi kendi orjinalleri kullanıl malıymış bunu söyledi RSA. Ben Erzurumda yaşadığım için ve basıncın fazla olduğundan turbo basıncı biraz düşük tuttuklarını söyledi RSA 3 arabaya yazılım atarsa Erzuruma gelebileceklerini söylediler. Esufast de trabzonda atabilirim yakınlığından dolayı. Siz ne dersiniz arkadaşlar.