0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ancak yapıştırabildim ben de Ender Abi'ye tekrardan teşekkür ediyorum...
Bugün firmamızın reklamcısına yaptırttığım sticker ı aracıma yapıştırdım. araç biraz kirli ama yağmurun azizliği
Ender Bey, bu 4. sırdaki sticker mı acaba? Çok hoş durmuş.
Sayılır; zira tam olarak 4.'nün aynısını bastırmak mümkün olmadı. Ona en yakın olarak bu şekilde bastırabildik.
Tamam o zaman, siz bir tane benim için ayırın. Ankara'ya sık gelemesem de yolum kesin düşer (Aile büyükleri, tez danışmanı, bakım vb. bir vesile illaki çıkar). Transfer folyosu işini ben hallederim. Teşekkür ettim.
Tamamdır:ok:
Bana da haber verin yav hep mi karabükte beni ağırlayacaklar biraz da ben Karabükten misafir ağırlayım [emoji23] hatta gelirken İlker abiyi Kadiri de alın gelin üniversiteden [emoji23]
Olur :ok: :gut: İlker Hocam vasıtasıyla aranızdayım zaten, Kadir'le henüz tanışma fırsatım olmadı. İnşAllah biraraya gelecek bir fırsat çıkar, yüzyüze tanışmaktan da memnun olurum . Bu arada ben de ağırlamak isterim yolu düşeni .
Karabüklüyüm hocam ben de gelir giderim 2-3 ayda bir müsait oldukça İlker abiyle Kadiri de görmeye uğrarım kampüse artık sizi de rahatsız ederim o vakit
Bir Ankara buluşmasına denk getirin, hep beraber gelin o zaman:)