Şehirdışında gaza az basıldımı, 1.2 TSI ve 1.6 TDI farkı, en aza iniyor, ben daha önce 1.6 TDI ile 3.5 civarı değerleri gördüm, ama sabırlı olmak gerekiyor ve yolun da uzun olması gerekiyor, aynı değerde kalmanız zor sollama yaparken biraz gaz vereyim derken o ortalama 4lere çıkıyor hatta 5lere bile çıktığı oluyor, mesela bugün okula gittim, 15 kmlik yol, şehir dışı denilebilecek tarzda, 2 adet ışık var sadece, giderken eski bir W124 Mercedesle kapıştım biraz hızım 140 150ye kadar çıktı, onu geçtikten sonra, hep 100 km civarı hızda gittim 4.5 yaktı. Aynı güzergahda gelirken 4.3 litre yaktı, yol daha uzun olsa 4ün altına inecek zaten tüketim. araç 3119 km'de son 1588 km'nin ortalaması 33 km ortalama hız ile 5.7 litre, 42-43 litre civarı yakıt alıyor fulleyince ve bir depo ile karma 750 km yapabiliyorum, sizin araçta menzil değeri gayet iyi ama merak ettiğim kaç litre yakıt alıyor araç? Eğer 42 veya 43 civarında yakıt alıyorsa şehir dışında hemen hemen dizel kadar yakmış olacaksınız
Ama 50 litre tamamen doluyorsa uzun yol sakin kullanım için beklendiği gibi diyebilirim