Güzel bir video ben severim böyle yerleri izlemeyi ankarayıda gezmiş sayıldım sagolasın ama kamera acısı konsol ve yol olsaydı daha güzel olurdu ama öyle çekmekte çok zor gerçekten Bİ GOPRO şart böyle durumlar için bende çekip yollıyayım bari buarada videonun sonunda yoladalan adama çok güldüm
Buarada askerligimi etimesgutta yapmıştım oyuzden ankaradan nefret ediyorum geceleri buz gibiydi hava nöbette sümügümüz donup buzlanırdı sümüklerimizi kazıyarak çıkartırdık.
Çekimi yapan İpod'u sağ koltuğun kafalığı ile koltuk arasına sıkıştırdım, fazla ayarlamadım, aslında amacım onun şarjını bitirmekti bataryasında bir sorun olduğundan, yani sonraki videolar daha düzgün de olabilir.GPro gibi birşeye tonla para vermeyi gerekmez bence, şu video 2,5 GB tuttu, yüklemek için de ayrıca küçültmek gerekti ki, cep telefonu bile bu işi fazlasıyla görür.
Bu arada sümüğünüzün donmasını anladım da; ''neden kazımaya çalıştığınızı'' anlamadım, bırakın kalsın donduğu yerde di mi???
askerlik işte, zaman bol....
Güzelmiş HTP sesini özlemişim.
Yardırking Mode : ON konumda gördüm galiba kadranda :rm:
Bu sıralar hava filtresi de dolu, daha güzel oldu ses...
KM kadranından bahsediyorsunuz sanırım, evvet, bomboş yol, sol şeridi işgal edenlere de sağ çekmek durumu var, mecburen böyle...
Motor sesinin yanında müzikler de kayahan en iyileri, aynur aydın&emre kınay, hande yener gibi şeyler...daha beterleri de var...sonraki videolarda duyarsınız zaten...
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 11:45:45 Gönderen: Engin E »
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)