0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Binek araçtan inip Doblo alan bile var Yahu arkadaş binek araç mı bu niye alırsın ?Geçen sene zar zor bi abimizi ikna ettik almaktan vazgeçti.Binek araç arıyor Doblo alacak
:ok:bu bizim insanımızın zevkinde ciddi sorunlar var yada o tarz araçları bişi zannediyor ve çok konforlu diye öve öve bitiremiyorlar bunuda anlamış değilim.
Eniştem, geniş diye Doblo aldı 0 km 1.3 mJet, yakıtından memnundu iyiydi hoştu, sora baktı olmuyor satti 0 km son kasa Corolla aldı, nası binmişim ona diyor :kiki:
Hakan geçen günü komşumuzda son gün kdv mi ötv mi indrmden son gün son anda faydalanabilmişler ve dediğin gibi doblo 1.3 mjet almışlar 26 binliraya birde adak kesmişler bana da getirdiler afiyetle yedik hayırlı olsun dedim narenciye taşımak için mi aldın diyecektim ki sonanda hanı cimdikledi bişi deme dedi ve tuttum kendimi.bana nasıl hcm dedi,sende sat octiyi al bundan dedi.ben de dobloya binmem için o kadar büyük günah işlememişimdir neden böyle bir zulmü bana reva görürsün diyecektim ammavelakin adam yeni almış gelmiş moralini bozmıyayı dedim:hanz::kiki:
zıplamak için ideal.gerçi bunda kötü yol paketi vardır:kiki: