škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yetkili Serv. Cep Yakıyor Ankara'da Özel Aydoğdu (VW,AUDİ,SKODA,SEAT) nasıl bilirsinz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar öncelikle merhabalar 2013 mart ayında Rapid 1.2 mpı aracımı alınca foruma üye oldum fakat şifrede problem olunca tekrar üyelik açtım.
     Aracımın garantisi bu ay bitiyor yetkili servislerde periyodik bakım ücretini abarttığı için dışarıda bakım yaptırmayı düşünüyorum dün Efe ve And Skoda yetkili servisleri aradım Efe 500, And 460 fiyat verdi özel servislerde yarı fiyatına düşeceğini düşünüyorum.
     İnternet'te önerileri araştırırken VW Forumundaki üyeler Aydoğdu VW,AUDİ,SKODA,SEAT Özel servisin iyi olduğunu yazmışlar, telefonla aradım Yayha usta galiba sahibi kendisine Skoda Rapid aracım var bakımını yaptırcam dedim gelin yardımcı oluruz zaten araç VW gurubu ile aynı dedi Ankara'da Skoda'sını Aydoğdu'ya bakıma götüren varmı nasıl bir yer bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;500617
Arkadaşlar öncelikle merhabalar 2013 mart ayında Rapid 1.2 mpı aracımı alınca foruma üye oldum fakat şifrede problem olunca tekrar üyelik açtım.
Aracımın garantisi bu ay bitiyor yetkili servislerde periyodik bakım ücretini abarttığı için dışarıda bakım yaptırmayı düşünüyorum dün Efe ve And Skoda yetkili servisleri aradım Efe 500, And 460 fiyat verdi özel servislerde yarı fiyatına düşeceğini düşünüyorum.
İnternet'te önerileri araştırırken VW Forumundaki üyeler Aydoğdu VW,AUDİ,SKODA,SEAT Özel servisin iyi olduğunu yazmışlar, telefonla aradım Yayha usta galiba sahibi kendisine Skoda Rapid aracım var bakımını yaptırcam dedim gelin yardımcı oluruz zaten araç VW gurubu ile aynı dedi Ankara'da Skoda'sını Aydoğdu'ya bakıma götüren varmı nasıl bir yer bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler

Bakımı dışarda yaptırırsanız araç garantiden çıkacak bunu biliyorsunuz değil mi ?

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aydoğdu, standart bir tamirci, diğerlerinden çok bir farkı yok.
Ama zaten sizin işin de bir zorluğu yok, yağ, filtre grubu değişecek o kadar, kim olsa yapar.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: scorpion;500672
Bakımı dışarda yaptırırsanız araç garantiden çıkacak bunu biliyorsunuz değil mi ?

Evet bu ayın 13'ü itibariyle garantisi bitiyor Teşekkürler

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;500673
Aydoğdu, standart bir tamirci, diğerlerinden çok bir farkı yok.
Ama zaten sizin işin de bir zorluğu yok, yağ, filtre grubu değişecek o kadar, kim olsa yapar.

Anladım vw forumda çok övüyorlar Aydoğdu firmasını periodik bakımda olsa garanti bitiyor sonucta işi bilen Skoda gurubundan anlayan biyerde bakım yaptırmak önemli diye düşünüyorum
 Teşekkürler

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;500697
Anladım vw forumda çok övüyorlar Aydoğdu firmasını periodik bakımda olsa garanti bitiyor sonucta işi bilen Skoda gurubundan anlayan biyerde bakım yaptırmak önemli diye düşünüyorum
Teşekkürler
Forumdan DDŞ! rumuzlu Doğukan arkadaşımızın dayısının özel servisi var. Özelden kendisine ulaşıp bilgi alabilirsiniz.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracımı garantisi bittiğinden beri yahya ustaya götürüyorum.Ağır bakımlarını falan o yaptı.Şu ana kadar bir memnuniyetsizlik yaşamadım.

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;500708
Yağ ve hava filtresine orijinal olmasına dikkat edin..

Haklısınız filtrelerin üzerinde marka model yazıyor mu nasıl anlarım orijinal  olup olmadığını

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;500711
Forumdan DDŞ! rumuzlu Doğukan arkadaşımızın dayısının özel servisi var. Özelden kendisine ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Forumda Doğukan arkadaşla ilgili yazışmaları okudum siz gittiniz mi arkadaşın dayısına
« Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 21:56:28 Gönderen: impossible »

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;500776
Forumda Doğukan arkadaşla ilgili yazışmaları okudum siz gittiniz mi arkadaşın dayısına

Ben yetkili servise gidiyorum.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;500723
Aracımı garantisi bittiğinden beri yahya ustaya götürüyorum.Ağır bakımlarını falan o yaptı.Şu ana kadar bir memnuniyetsizlik yaşamadım.

Sizin için sorun olmazsa daha detaylı bilgi verebilir misiniz mesela parçayı kendimi temin ediyor biz mi alıyoruz işçilik fiyatları nasıl

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;500779
Ben yetkili servise gidiyorum.

Anladım teşekkürler öneriniz için

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;500694
Evet bu ayın 13'ü itibariyle garantisi bitiyor Teşekkürler

O zaman dışarda yaptırabilirsiniz tabi ama yinede iyi niyet garantisi diye bir olay var servisle aranız iyiyse pazarlık yapıp servise yaptırmakta fayda var mesela bende astra varken dışarda 250 dediler servis 420 demişti pazarlık yaptım bakın benim garantim bitmiş servise geliyorum indirim yapın dedim 315 e yapmışlardı.

Çevrimdışı 06lkn66

• Sales Advisör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yahya usta iyidir hem ustaligiyla hem kisiligiyle cok iyi biri bende ağır bakimlari orda yaptırdım sırf muhabbeti bile gitmem için bi sebep şiddetle tavsiye ederim