škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yetkili Serv. Cep Yakıyor Ankara'da Özel Aydoğdu (VW,AUDİ,SKODA,SEAT) nasıl bilirsinz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: scorpion;500789
O zaman dışarda yaptırabilirsiniz tabi ama yinede iyi niyet garantisi diye bir olay var servisle aranız iyiyse pazarlık yapıp servise yaptırmakta fayda var mesela bende astra varken dışarda 250 dediler servis 420 demişti pazarlık yaptım bakın benim garantim bitmiş servise geliyorum indirim yapın dedim 315 e yapmışlardı.

Doğru söylüyorsunuz yetkili servise gitmek iyi olur yalnız 500 lirayı ne kadar düşürebilirler bilmiyorum yinede bakıma gitmeden şansımı denerim teşekkürler.

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;500793
Yahya usta iyidir hem ustaligiyla hem kisiligiyle cok iyi biri bende ağır bakimlari orda yaptırdım sırf muhabbeti bile gitmem için bi sebep şiddetle tavsiye ederim

Kalıcı bir yer kaliteli işini dört dörtlük yapan yeni nesil araçlardan anlayan Skoda ustası arıyorum Yahya ustanın ismi çok geçiyor vw forumlarında yorumlara göre kararım değişmezse gidecem

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;500780
Sizin için sorun olmazsa daha detaylı bilgi verebilir misiniz mesela parçayı kendimi temin ediyor biz mi alıyoruz işçilik fiyatları nasıl

Orda yagdan filtreye kadar her sey mevcut. İster siz alin ister almayin. Ben sadece yagi aliyorum. Fiyatlar eskiden bi tik daha iyiydi simdi cok az bi pahalilik var bence.

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;500832
Orda yagdan filtreye kadar her sey mevcut. İster siz alin ister almayin. Ben sadece yagi aliyorum. Fiyatlar eskiden bi tik daha iyiydi simdi cok az bi pahalilik var bence.

Anladım teşekkür ederim

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar forumda sadece iki arkadaşımız mı gidiyor Aydoğdu'ya yada gittiğiniz özel servisler hakkında bilgi verecek arkadaşımız varmı

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Konusu gecti bilgilendirmek bana dustu.
Dayimin dukkanda genellikle scturbo marka filtre kullaniliyor (yillardir araclarimda kullanirim sikintisiz filtre)
Bunun disinda parcalari sasmaz otosanayi sitesinde atilgan isimli parcacidan temin ediyoruz. Oradan da isterseniz oem urun ya da baska markali urunler temin edebiliyoruz.
Parca konusunda sikintiniz olmaz filtrenizi orjinal isterseniz orjinal ya da isteginize bagli baska markalarda kullanabiliriz. Isterseniz parcalarinizi siz temin edin gelin isterseniz biz temin edelim farketmez. Ancak parcayi siz getirdiginiz takdirde olusabilecek uyumsuzluk/yanlis parca sorunlarinda mesuliyet kabul etmemekteyiz.

Nerde yaptirirsaniz yaptirin yan sanayi filtre kullanilacaksa scturbo ve mahle markayi tavsiye ederim. Gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz.

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;500927
Konusu gecti bilgilendirmek bana dustu.
Dayimin dukkanda genellikle scturbo marka filtre kullaniliyor (yillardir araclarimda kullanirim sikintisiz filtre)
Bunun disinda parcalari sasmaz otosanayi sitesinde atilgan isimli parcacidan temin ediyoruz. Oradan da isterseniz oem urun ya da baska markali urunler temin edebiliyoruz.
Parca konusunda sikintiniz olmaz filtrenizi orjinal isterseniz orjinal ya da isteginize bagli baska markalarda kullanabiliriz. Isterseniz parcalarinizi siz temin edin gelin isterseniz biz temin edelim farketmez. Ancak parcayi siz getirdiginiz takdirde olusabilecek uyumsuzluk/yanlis parca sorunlarinda mesuliyet kabul etmemekteyiz.

Nerde yaptirirsaniz yaptirin yan sanayi filtre kullanilacaksa scturbo ve mahle markayi tavsiye ederim. Gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz.

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
valla ben sincanda olduğumdan ve ev sanayiye 200 metre olduğundan buraya gidiyorum. tisgeli ye giriyorum yağı (shell) ve  filtreleri değiştiriyorlar geçen sene 130 tl verdim. şimdide bi hafta kaldı bakıma gene aynı yere giderim herhalde. Ama filtre markaları hakkında hiç seçici olmamıştım. bu sefer bakayım ne takıcaklar.

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler Mehmet bey hadi Ankara nerdesiniz bir haftadır bakım konusunu inceliyorum hepimizin ortak sorunu bu yeni nesil araclardan anlayan iyi bir skoda ustası ve ekonomik bir yer bulmak

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Dogukan gel dedi ya . Fazla dusunme adres al git. Gereken neyse yapilir merak etme. Hem bakim cetveli belli neler yapilacak. Sanayi isi biraz tanidik isi olacak yoksa 50 liralik isi kimse 100 den asagi yapmiyor. Sizinde standart yag filtre degisimi ve sanirim buji degisimi olacak. Bilgisayar ile bide genel kontrol yapilir ve varsa senin bakilmasini istedigin yerler. Kolay gelsin simdiden.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 11:22:37 Gönderen: mdindas »

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Mehmet Abi ile aynı görüşteyim, ben kendi kıllığımdan hala yetkili servise gidiyorum. Aksi takdirde Doğukan varken Doğukan'ın dayısına giderdim.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mdindas;501097
Dogukan gel dedi ya . Fazla dusunme adres al git. Gereken neyse yapilir merak etme. Hem bakim cetveli belli neler yapilacak. Sanayi isi biraz tanidik isi olacak yoksa 50 liralik isi kimse 100 den asagi yapmiyor. Sizinde standart yag filtre degisimi ve sanirim buji degisimi olacak. Bilgisayar ile bide genel kontrol yapilir ve varsa senin bakilmasini istedigin yerler. Kolay gelsin simdiden.

Mehmet bey bende Ender bey gibi kıl birisiyim hemen karar veremiyorum niyetim yetkilii servis ama maddi yönden gidemiyorum siz ne zaman gidersiniz bakıma Doğukan arkadaşın dayısının servisinede bilgisayarlı kontrol sistemi falan var yani öylemi

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;501119
Mehmet Abi ile aynı görüşteyim, ben kendi kıllığımdan hala yetkili servise gidiyorum. Aksi takdirde Doğukan varken Doğukan'ın dayısına giderdim.

Ender bey valla bende sizin gibiyim hemen karar veremiyorum Keçiören de ikamet ediyorum Ostimde çok samimi arkadaşım var her markaya bakıyor kendi dükkanı bundan önceki araçlarımda hep ona gittim geçen gün telefon ettim benim aracın bakımı geldi napalım dedim garantisi bittimi diye sordu bu ay bitiyor dedim tamam yaparım ben bakımını dedi yalnız kara düzen sadece liftte kaldırarak yağ ve filtrelerle bitmiyor bu işler uzun lafın kısası Doğukan arkadaşın dayısının servisine bakacağım birde forumda ismi gecen Aydoğdu ya bakacağım kafama takılan birşey var galiba arkadaşların çoğu yetkiliye mi gidiyor pek özel önerisi gelmedi

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;501133
Ender bey valla bende sizin gibiyim hemen karar veremiyorum Keçiören de ikamet ediyorum Ostimde çok samimi arkadaşım var her markaya bakıyor kendi dükkanı bundan önceki araçlarımda hep ona gittim geçen gün telefon ettim benim aracın bakımı geldi napalım dedim garantisi bittimi diye sordu bu ay bitiyor dedim tamam yaparım ben bakımını dedi yalnız kara düzen sadece liftte kaldırarak yağ ve filtrelerle bitmiyor bu işler uzun lafın kısası Doğukan arkadaşın dayısının servisine bakacağım birde forumda ismi gecen Aydoğdu ya bakacağım kafama takılan birşey var galiba arkadaşların çoğu yetkiliye mi gidiyor pek özel önerisi gelmedi
Ben aslında tam ifade edemedim. Ben yetkili servis çok çok yetkin diye yetkiliye gitmiyorum. İleride bütün işlemlerin yetkili serviste yapılmış olmasının aracı satarken benim için avantaj olacağını düşündüğüm için gidiyorum aslında. Hele hele garantisi bitmiş ve sadece periyodik bakım yapılacak bir aracın yetkili servise girmesi aslında çok gereksiz.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...