Bugün Yüncüler Yetkili Servisi aradım sağ olsunlar detaylı bilgi verdiler.
Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, benzin filtresi, buji değişimi, balata kontrolü, bilgisayarlı test, lastik kontrolleri, genel kontroller, iç dış temizlik bakım ücreti olarak 480 lira dediler fiyat olarak Ankara ile aynı yalnız ne yapılacaksa her şeyi tek tek söylediler. Artı olarak havuzlu kauçuk paspas fiyatına 145 lira, bagaj havuzuna da 113 lira fiyat aldım.
Arkadaşlar kafama yine bir konu takıldı kilometreyi dolduramadığım için yıllık bakıma 7000 km de gittim motor yağ ve hava,yağ,polen filtreleri değişti şimdi aracımın ikinci senesi kilometre 14,500'de Yüncüler deki servis bölümüne bakan arkadaş 2. bakım ise 30.000 bakımı yapacağız dedi yukarıda yazdığım yapılacakları söyledi. 15.000 bakımı olsa ne kadar tutardı diye sordum 330 lira gibi bir rakam çıkar dedi şimdi ben 14.500 km olan araca 30.000 bakımını mı yaptıracağım.
EFE Yetkili, ilk aradığımda 500 TL dedi şimdi buji ve benzin filtresini de ekledi 600 TL'ye çıktı.
AND Yetkili, ilk aradığımda 460 TL dedi şimdi buji ve benzin filtresini de ekledi 600 TL'ye çıktı.
Tekirdağ sayın sponsorumuz Yüncüler 480 fiyat verdi hepiniz YÜCE'ye bağlı deyilmisiniz diyorum gidin orada yaptırın diyorlar bu nasıl servis anlayışı bilemedim.:mad::mad::mad: