škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yetkili Serv. Cep Yakıyor Ankara'da Özel Aydoğdu (VW,AUDİ,SKODA,SEAT) nasıl bilirsinz

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;501133
Ender bey valla bende sizin gibiyim hemen karar veremiyorum Keçiören de ikamet ediyorum Ostimde çok samimi arkadaşım var her markaya bakıyor kendi dükkanı bundan önceki araçlarımda hep ona gittim geçen gün telefon ettim benim aracın bakımı geldi napalım dedim garantisi bittimi diye sordu bu ay bitiyor dedim tamam yaparım ben bakımını dedi yalnız kara düzen sadece liftte kaldırarak yağ ve filtrelerle bitmiyor bu işler uzun lafın kısası Doğukan arkadaşın dayısının servisine bakacağım birde forumda ismi gecen Aydoğdu ya bakacağım kafama takılan birşey var galiba arkadaşların çoğu yetkiliye mi gidiyor pek özel önerisi gelmedi

Ağır bakımları önerilen veya yetkili serviste yaptırıyorum.Yağ ve filtre değişiminde ise parçaları kendim alıp yağ değişsirebilecek herhangi bir servise giderim.
Yapılacak olan yağ değişimi ise çok sıkıntı etmeyin.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;501135
Ben aslında tam ifade edemedim. Ben yetkili servis çok çok yetkin diye yetkiliye gitmiyorum. İleride bütün işlemlerin yetkili serviste yapılmış olmasının aracı satarken benim için avantaj olacağını düşündüğüm için gidiyorum aslında. Hele hele garantisi bitmiş ve sadece periyodik bakım yapılacak bir aracın yetkili servise girmesi aslında çok gereksiz.

Evet haklısınız Ender bey aracınız benzinli sanırım motor yağı olarak marka model öneriniz varmı

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;501144
Evet haklısınız Ender bey aracınız benzinli sanırım motor yağı olarak marka model öneriniz varmı
Mobil 1 ESP Formula 5W-30 kullanıyorum ben.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;500891
Tüm bakımı kendim yapıyorum, ancak kendimi önerebilirim.������

Engin bey bakıma size geleceğim galiba:):tmr:

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün Yüncüler Yetkili Servisi aradım sağ olsunlar detaylı bilgi verdiler.
Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, benzin filtresi, buji değişimi, balata kontrolü, bilgisayarlı test, lastik kontrolleri, genel kontroller, iç dış temizlik bakım ücreti olarak 480 lira dediler fiyat olarak Ankara ile aynı yalnız ne yapılacaksa her şeyi tek tek söylediler. Artı olarak havuzlu kauçuk paspas fiyatına  145 lira, bagaj havuzuna da  113 lira fiyat aldım.
Arkadaşlar kafama yine bir konu takıldı kilometreyi dolduramadığım için yıllık bakıma 7000 km de gittim motor yağ ve hava,yağ,polen filtreleri değişti şimdi aracımın ikinci senesi kilometre 14,500'de Yüncüler deki servis bölümüne bakan arkadaş 2. bakım ise 30.000 bakımı yapacağız dedi yukarıda yazdığım yapılacakları söyledi. 15.000 bakımı olsa ne kadar tutardı diye sordum 330 lira gibi bir rakam çıkar dedi şimdi ben 14.500 km olan araca 30.000 bakımını mı yaptıracağım.
EFE Yetkili, ilk aradığımda 500 TL dedi şimdi buji ve benzin filtresini de ekledi 600 TL'ye çıktı.
AND Yetkili, ilk aradığımda 460 TL dedi şimdi buji ve benzin filtresini de ekledi 600 TL'ye çıktı.
Tekirdağ sayın sponsorumuz Yüncüler 480 fiyat verdi hepiniz YÜCE'ye bağlı deyilmisiniz diyorum gidin orada yaptırın diyorlar bu nasıl servis anlayışı bilemedim.:mad::mad::mad:
« Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 20:35:08 Gönderen: impossible »

Çevrimdışı Uğur57

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
ben de trabzonda yaşıyorum beni servis arayıp bugün için randevu vermişlerdi, genel merkezden böyle bir istek hasıl olmuş gaz pedalı ve fren hidroliği ile ilgili bir güncelleme varmış bilgisayara bağlayarak hallettiler siz de böyle çağrıldınız mı garanti kapsamında, bu arada ben de sordum yıllık bakımı  460 tl dediler garanti bitince ben de yetkili servise gitmem gibi geliyor sırf yağ vb hafif bakım için o kadar para çok bence

Çevrimdışı audioslave

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
bu bakım durumunu skoda'da her yıl yaptırmak mı gerekiyor yoksa sadece km yi doldurunca mı? eski aracımda 2 yılda 10bin km yapıyordum ve sadece km yi doldurunca gidiyordum bir sıkıntı olmuyordu..

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur57;501331
ben de trabzonda yaşıyorum beni servis arayıp bugün için randevu vermişlerdi, genel merkezden böyle bir istek hasıl olmuş gaz pedalı ve fren hidroliği ile ilgili bir güncelleme varmış bilgisayara bağlayarak hallettiler siz de böyle çağrıldınız mı garanti kapsamında, bu arada ben de sordum yıllık bakımı  460 tl dediler garanti bitince ben de yetkili servise gitmem gibi geliyor sırf yağ vb hafif bakım için o kadar para çok bence

Güncelleme için aramadılar, bakım için yetkili hariç kafama yatan bir yer bulamadım bugün aracım servis uyarısını verdi

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: audioslave;501365
bu bakım durumunu skoda'da her yıl yaptırmak mı gerekiyor yoksa sadece km yi doldurunca mı? eski aracımda 2 yılda 10bin km yapıyordum ve sadece km yi doldurunca gidiyordum bir sıkıntı olmuyordu..

Kilometre dolmasa bile yıllık bakıma gitmeniz gerekiyor çünkü 1 yılda motor yağı ve filtreler kendinden geçiyor özelliğini kaybediyorlar aracınızın ilerde sizi üzmesini istemiyorsanız yıllık bakımı yaptırın.Ayrıca garantisi varsa zaten gitmeniz gerekiyor.

Çevrimdışı yunculer_skoda

• Forum Sponsoru
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;501288
Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, benzin filtresi, buji değişimi, balata kontrolü, bilgisayarlı test, lastik kontrolleri, genel kontroller, iç dış temizlik bakım ücreti olarak 480 lira dediler fiyat olarak Ankara ile aynı yalnız ne yapılacaksa her şeyi tek tek söylediler. Artı olarak havuzlu kauçuk paspas fiyatına  145 lira, bagaj havuzuna da  113 lira fiyat aldım.
Arkadaşlar kafama yine bir konu takıldı kilometreyi dolduramadığım için yıllık bakıma 7000 km de gittim motor yağ ve hava,yağ,polen filtreleri değişti şimdi aracımın ikinci senesi kilometre 14,500'de Yüncüler deki servis bölümüne bakan arkadaş 2. bakım ise 30.000 bakımı yapacağız dedi yukarıda yazdığım yapılacakları söyledi. 15.000 bakımı olsa ne kadar tutardı diye sordum 330 lira gibi bir rakam çıkar dedi şimdi ben 14.500 km olan araca 30.000 bakımını mı yaptıracağım.
EFE Yetkili, ilk aradığımda 500 TL dedi şimdi buji ve benzin filtresini de ekledi 600 TL'ye çıktı.
AND Yetkili, ilk aradığımda 460 TL dedi şimdi buji ve benzin filtresini de ekledi 600 TL'ye çıktı.
Tekirdağ sayın sponsorumuz Yüncüler 480 fiyat verdi hepiniz YÜCE'ye bağlı deyilmisiniz diyorum gidin orada yaptırın diyorlar bu nasıl servis anlayışı bilemedim.:mad::mad::mad:

merhabalar,

şuan üzerinde çalışma yaptığımız garantisi bitmiş skoda araçlarına özel kampanya olacak. bu hafta ufak bir kontrol edilip genel müdürümüzden onay alıcaz

sizin aracın fiyat çalışması bitti herhangi bir değişiklik olmaz ise şuan ki çalışmalarımıza göre

1,2 mpi rapid

15,000 km bakım : 280 tl
30,000 km bakım : 380 tl

bu fiyat çalışması YÜNCÜLER olarak yaptığımız kampanyadır. diğer yetkili servisleri bağlayan durum değildir.
...

Çevrimdışı mşah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RAPİD 1.2 MPİ;501288

Aracınıza 15000 bakımı yapılması gerekiyor. farz et ki yurt dışına gittin iki yıl sonra geldin ve bakıma götürdün 30000 bakımı mı yapacak. aynı durum arkadaşımın başına geldi, jetta aracı var ilk bakımı 3000 km de girdi ikinci bakımı 7000 km de ve ikinci gittiğinde 30000 bakımı yapmak istemişler itiraz edince 15000 yapmışlar ve tabi fiyat otomatikman düşmüş

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mşah;501457
Aracınıza 15000 bakımı yapılması gerekiyor. farz et ki yurt dışına gittin iki yıl sonra geldin ve bakıma götürdün 30000 bakımı mı yapacak. aynı durum arkadaşımın başına geldi, jetta aracı var ilk bakımı 3000 km de girdi ikinci bakımı 7000 km de ve ikinci gittiğinde 30000 bakımı yapmak istemişler itiraz edince 15000 yapmışlar ve tabi fiyat otomatikman düşmüş

Kafam karıştı iyice ne yapsam bilemedim sizde haklısınız

Çevrimdışı impossible

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yunculer_skoda;501450
merhabalar,

şuan üzerinde çalışma yaptığımız garantisi bitmiş skoda araçlarına özel kampanya olacak. bu hafta ufak bir kontrol edilip genel müdürümüzden onay alıcaz

sizin aracın fiyat çalışması bitti herhangi bir değişiklik olmaz ise şuan ki çalışmalarımıza göre

1,2 mpi rapid

15,000 km bakım : 280 tl
30,000 km bakım : 380 tl

bu fiyat çalışması YÜNCÜLER olarak yaptığımız kampanyadır. diğer yetkili servisleri bağlayan durum değildir.

O zaman Ankara'yada Yüncüler yakışır diyorum harikasınız.