0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O değilde Furkan abi ne koydu öyle belediye bile dayanamadı kırmızı yaktı bize kırmızı yandı ondan yetişemedik diyin diye[emoji23]
Öncelikle buluşmayı organize eden İnanç abi ve Ömer'e,kodlama için Emin kardeşime,test sürüşü için Faruk abiye ve gelen herkese teşekkürler..Hepimizin ayağına sağlık..Kısmetse 2-3 buluşmaya kendi yazılımımızı atar hale geliriz diye düşünüyorum:D
@blacksea fatih kardesim istedigin zaman basimizin ustunde yerin var. baban gelmese ben yine kacirir alirim seni Furkan abi bugun asiyi cok fena verdin bana. 7-8 ay icinde beklentilerim gerceklesirse sen askere giderken ben talibim valla fransizci olucam sanirim cok pis kanima girdi.Gelen herkese tesekkur ederim. Yine keyifli bir gundu. Incek gibi sakin biyerde bulusmamiz da iyi oldu. Hem sehrin gurultu patirtisi yoktu hem park yeri derdi hem de iki mekan arasi guzel gaz oldu
Benim 1.2 atmosferikle üzmeyim tdi ları turboluları diye yol vermeseydim görürdüm sizi :-))
Yani birazcık bastım sonrası hem üzmeyim hemde yolu bilmediğim için yolu kaçırmamak adına geri çekildim. :-D