umtdrn
Cevap: 2002 Skoda Fabia 1.4 Comfort 101 Hp
İnternet sitelerde satışta olan araçların özellikleri ile ilgili bir bilgi karmaşası mevcut malesef.
Bildiğim kadarıyla birşeyler yazmaya çalışayım . Öncelikle Fabia 1 in Comfort modeli 1.4 MPI 68 bg lik motora sahip . Yani 101bg lik motor Elegance ve diğer donanım seviylerinde var.
Ayrıca Comfort modelinde ABS yok , klima ve soğutmalı torpido var . Ama klima dijital değil manuel. Hız sabitleme ve koltuk ısıtma gibi özelliklerde yok malesef.
Ayrıca 2002 model Elegance lerde de dijital klima , koltuk ısıtma ve hız sabitleme yok diye biliyorum .
Umut bey sanırım sizin söyledikleriniz doğru.Sahibine bir tanıdığımızı gönderdik arabada asr sembolünün olmadığını söyledi.Tabi arabayı satan ve gönderdiğimiz kişiler yaşlı oldukları için pek donanımdan anlamıyorlardı.Arabanın 101 beygir olmadığını düşünüyorum çünkü son hız 200 imiş sanırım buda 101 beygir olmadığını kanıtlıyor.Aracın sahibi bugün dijital klima olmadığını analog olduğunu söyledi.Anladığım kadarı ile 2002 comfort 68 beygirlerde analog klima var donanım olarak ve abs,asr de yok.
Yalnız ben 2002 modellerde 101 beygir var mı bunu bilmiyorum engin beyin söylediği gibi eğer 2002 comfortlarda 101 hp varsa abs,asr dijital klima, koltuk ısıtması olabilir tabi.Ama eğer 2001-2002 modellerin 68 hp comfortları aynı ise ben daha önce baktığım bir 2001 fabia comfort 68 hp için dediğim gibi abs ve asr olmadığından dijital klima,koltuk ısıtması vs olmadığından eminim.
Madem bu kadar detaya indim şunada tekrar açıklık getireyim ben 2001 68hp
comforta bakmıştım daha önce ve kadrajda son hız 200 idi bu araçta abs,asr,dijital klima,koltuk ısıtması yoktu.Ben 2002 68hp lerde de durumun aynı olduğunu düşünüyorum.Yalnız 2. el fabia almak isteyenlerin son hıza bakması 240 ise 101 hp olabileceğini düşünüp kontrol ederek almasını öneririm çünkü dediğim gibi 101 hp lerde saydığımız özellikler engin beyin de dediği gibi elegance yakın olabileceğinden olabilir.
Yalnışım varsa düzeltiniz beni en azından bu foruma bakıp yardım almak isteyenler faydalansın kandırışa gelmesin diyerek bu kadar uzun yazma gereği duydum.
Birde arkadaşlar 2015 yılındayız ve araç fiyatları malum çok yüksek bu yüzden sizlerden fiyatlar hakkında fikirlerinizi istiyorum. 2001-2002 fabia 1.4 elegance 101 hp araçların sizce bu zamanlardaki makul fiyatı nedir? Bu aralar bunlardan bir tane almak istediğim için pazarlık ederken dediğiniz fiyatları baz alayım en azından.Almayı düşündüğüm araçlardan biri 150 000 km de ve dağişen,boya yok sadece çizikler var diyor sahibi ne düşünürsünüz???