Fabia b segmenti, octavia c segmenti, peki ya rapid spaceback nerede kalıyor ?
Kimisi fluence ve megane örneğinin vererek, fabia b segmenti, rapid sedan da fabianın sedanı gibi konumlandırılmış, fakat spaceback c segmentine giriyor diyor. Kimisi bir aracın sedanı ayrı hb si ayrı segmentte olamaz, sedan rapid de spaceback te b segmenti diyor. Kimisi de ara segment bir araç diyor, fakat en çok ara segment lafını duyuyorum. Yahu kardeşim, nedir bu ara segment ?
Ara segment diye bir tek spaceback gösteriliyor, ben başka bir araca ara segment diye tabir edildiğini duymadım. Tek ara segment araç rapid spaceback mi ? Bana başka ara segment araç gösterin diyorum, söylecek söz bulamıyorlar. Birde siz değerli forumdaşlarıma sorayım dedim, bu konuda düşünceleriniz neler ? Spaceback sizce hangi segmentte ? Bende spaceback kullanıcısı olarak bunu bilmek istiyorum. İki arada bir derede kaldım, satış rakamlarında c segment olarak gösteriliyor. Testlerde skodanın yeni kompakt c segmenti aracı deniyor, fakat nedense çoğu kişi bunu kabul etmiyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın fakat bu konu uzun süredir kafama takılan bir konuydu.