aracımı almadan önce bende çok araştırmıştım ve çok üzülmüştüm. fakat şöyle bir durum farkettim, o kötüleme mesajlarını yazanların çoğu dsg nin anlam önem ve değerini anlamayan, bu şanzımanı tecrübe dahi etmemiş kurukalabalıklardan ibarettir. dsg şanzımanın kendine has bir problemi yok, sıradan bir şanzıman ne gibi bir problem yaşatırsa ancak okadar bir problem yaşarsın. dsg sıradan düz şanzımanın mekatronik sistem ile yönetilmesi teknolojisidir. her otomatik sistem gibi bu sistemde kibar demiyorum, normal şekilde kullanıldığı taktirde problemsiz size eşlik edecektir. yok ben her halde uygunsuz şekilde vitese müdahale ederim dersen işte ozaman hangi şanzıman olursa olsun kucağa alınır.
şimdi internete baktığınızda herkes aynı örnek veya videoyu paylaşarak bakın bu problemli diyor! aynı şanzıman skoda,vw,audi,seat ve diğer vw gurubu markalarda kullanılıyor. milyona ulaşmış model içerisinde problemli model illaki olacaktır. ve forumlarda olduğu gibi bilinçsiz kişiler tarafından gelişi güzel atılıp tutulacaktır. siz siz olun onun bunun dediğine pek bakmayın, mümkün mertebe çevrenizde bunu kullanan birilerini bularak yorumunu alın ve hatta tecrübe edin ki hayranlık duyun