Dün kablolamayı bitirdim ,kapı fitillerinin altından arkaya verdim ,mdf döşemesnn altından geçirdim yan bagaj kablo demetiyle görünmüyor ,gerektğnde çıkarmak ıcın soketlı de yaptım ıyı oldu zannımca
Fotoşar akşam koyacagım
Fişleri takmanız için biraz daha yardımda bulunayım.
Resim boyutları için şimdiden özür dilerim.
İlk fotografta teybin arkasındakisoketin çıkmış hali var. Torna vidanın ordaki ücgen şeklindeki tırnak ve diğer tarafındaki tırnafı hafifce kaldırarak krem rengi fişi komple aşağı çekin.
İkinci resimde göründüğü gibi.
Fişi çıkarınca görünen mor kısımın tam arkasından tornavida ile mor kamayı tamamen çıkarın.
Kama çıkınca fişinizi rahatça boş soketler takın. Tabi artı ve eksi kurtupları dogru tespit edin. Fişleri yerleştirip soketleri aynı işlemi tersten yaparak toparlayın. Artık orjinale tamamen uygun yapılmış soket olur ve fader özelliği aktif olur.
İsmail teşekkürler verdiğin bilgler çok yardımcı oldu :ok:
Pandizot konusunda mdf agır olur plastik aksama ilerde zarar verir sunta ise kısa sürede bel verir benim önerim kavak agacı veya ıhlamur ikiside ciddi hafiftir. Zira birde kolonlar yük verecek ayruca ıhlamurda javajda ses açısindan iyidir biraz geç önerdim ama idare ediven garii
Aynı mdf yi kulandığım 3. aracım
Yontemlerımı kullanınca hız zararı olmuyor
Fabia nın avantajlı tarafı pandızotunun daha kucuk olması ,yanı mukavemetı artıyor ,esneme payı azalıyor kucuklukçe
Plastık sorununa da yıne nalburda satılan pvc kapı fıtıllerı var .ONları yapıtırınca plastığe hıc bır zararı olmuyor.