0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...telefonla arayıp normal müşteri gibi paspas sorduğumda var gelin alın diyorlar fakat satış temsilcisini arayıp geldi mi paspaslarımız dediğimde "yok efendim daha gelmedi, şu gün gelecek bu gün gelecek" die kıvırıyorlar...
ben aracı nisan'ın 6sında aldım. o kutunun kalmadığını bana da söylediler, size göndeririz demişlerdi. gerçi ben göndermeyeceklerini bildikleri için beklentiye girmedim. siz diyince hatırladım bak bunu
Anahtarlık, alt takım koruma saç( orijinalde plastik var değişmesini istedim) ilk yardım seti, ilk 15000 bakım ücretsiz, servis bakımlarında ve yedek parçada %10 indirim, zeibart %30 indirim kuponu hediye aldım
Hocam o nasıl bir hediye güruhu öyle hayırlı olsun
Merak ettim arabaya ne indirim yaptırdınız? [emoji4]
Listesi 87250 olanı 81350'ye indirim aldım ama benimki özel durum Doğuş Oto ile aram iyi biraz
valla ben ekstra v logolu bi anahtarlık aldım aksesuar bölümünden
Arkadaşlar hayırlı olsun,aynı aracı ksmetse alıyorum Haziran Ortası gelicek.maltepe yüce oto dan.geçen gün ellerinde tek kalan spaceback tdı dsg yi 3 saat farkla kaçırdım 67,500 e Satılmış o da.satış temsilcisi arabayı satmak için uğraşmıyor bile.Tavsiyeniz ne?ne koparırsam kar