škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Skoda Yeni superb Torpidoya Kilit Fonksiyonu Ekleme Maliyet 4 TL

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Zaten sonuçta önemli olan işinizi görmesi ve sizin içinize sinmiş olması.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;502722
Hepimiz olumlu olumsuz goruslerimizi bildirdik tabi ama arac sahibinin emegi. Acikcasi mekanik olarak islevsellik olarak gayet basarili bir uygulama sadece orjinallik ve gorsellik acisindan zayif kaliyor.

Kadir silah tasiyan adam silahini arabada birakmaz, birakamaz. Zaten arabada duran silahinda pek bir faydasi olmaz. Arabadan inince alir koyar beline ya da askisina. Hatta spor kiyafetle silah tasimak icin freebagler bile var.

Günvenlik maksatlı seyehat halinde torpidoda taşımak gerekebiliyor yoksa bizim gibi şöför koltuğunun sol köşesinin döşemesini 2 yılda bir değiştirmek zorunda kalabilirsin :)

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;502772
Günvenlik maksatlı seyehat halinde torpidoda taşımak gerekebiliyor yoksa bizim gibi şöför koltuğunun sol köşesinin döşemesini 2 yılda bir değiştirmek zorunda kalabilirsin :)

Aynen benimde kapi fitili kesilmis. Sarjorun ucu kesmis binerken.

Kilide gelince guzel olmus . En azindan sevdigin cd leri ve islak mendilleri koruma altina almisin.

Çevrimdışı azraili4402

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mdindas;502798
Aynen benimde kapi fitili kesilmis. Sarjorun ucu kesmis binerken.

Kilide gelince guzel olmus . En azindan sevdigin cd leri ve islak mendilleri koruma altina almisin.

Özel eşya ıslak mendil değil tabiki Adı üstünde ÖZEL :D

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Abi anlamiyorum panige gerek yok. Mis gibi askilar var. binince at torpidoya inerken al uzerine gez. Saklamaya ne gerek var? Ruhsatsiz olsa bile at torpidoya gec. Arabanin arandigi cevirmelerin yeri belli zaten onda da her turlu buluyolar ;)

Çevrimdışı azraili4402

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;502805
Abi anlamiyorum panige gerek yok. Mis gibi askilar var. binince at torpidoya inerken al uzerine gez. Saklamaya ne gerek var? Ruhsatsiz olsa bile at torpidoya gec. Arabanin arandigi cevirmelerin yeri belli zaten onda da her turlu buluyolar ;)

Kardeşim yanlız ben oraya silah koymuyorum :gaz:...Silah örnek olarak verildi ben demedim yani :D Oraya daha özel şeylerin yeri onun için yapsaydım daha özel yere saklarıdm zaten

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Harbiden muhabbet nerden silaha geldi ya :D belki beyaz isine giricez di mi :D :D

Çevrimdışı OnurB

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Herkesin kişisel tercihlerine saygı duymak lazım bence.. Forumda araçlarla ilgili doğru düzgün bir konu konuşulmaz iken , torpido gözüne takılan bir kilit için 1 günde 3 sayfa konuşuldu, Garip...

Çevrimdışı azraili4402

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: OnurB;502882
Herkesin kişisel tercihlerine saygı duymak lazım bence.. Forumda araçlarla ilgili doğru düzgün bir konu konuşulmaz iken , torpido gözüne takılan bir kilit için 1 günde 3 sayfa konuşuldu, Garip...

Yanlış anlamayın ama Ben katılmıyorum forumda ne yazılmısza cevabaını vereirler anında.cevap verilmeyen konu yok (Saçma olmadıkça) :D

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Onur beyin bahsettigi sanirim donen konularin ve uygulamalarin basitligi. Pek fazla araba kurcalayan gelistiren uyemiz yok.

Çevrimdışı yldzfurkan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;502992
Onur beyin bahsettigi sanirim donen konularin ve uygulamalarin basitligi. Pek fazla araba kurcalayan gelistiren uyemiz yok.

Azcık vakit birazda nakitimiz olsa ne kurcalıycamda para elde durmuyor :D

Çevrimdışı azraili4402

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yldzfurkan;503002
Azcık vakit birazda nakitimiz olsa ne kurcalıycamda para elde durmuyor :D

Aslında fikirler üretip araç üzerine uygulayabilirsiniz bunuda min miktarda para harcayarak, bu kilidi başka yerde yapmaya kalsaydım 60-70 TL den aşşağı değildi :) ama tabiki illa kilid değil bida sizin hayal gücünüze bağlı. Yotube de bir videoda gördüm yurtdişında adam lada falandı markasi galiba rolls royce 'ye çevirmiş :)

Çevrimdışı yldzfurkan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
İşte benım planlarım daha performans odaklı. Performans işin içine girince maliyet çok yükseliyo. İntercooler , downpipe , egzoz , yazılım, coilover derken liste uzayıp gidiyor. Üstüne iş- okul derken zamanda kalmıyo zaten :D yaza inşallah.

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kendi çapında güzel uygulamalar yapan oldu. Forumda dolaşırsanız çok orjinal fikirler var.
Sanılanın aksine oldukça üretici bir forum. İmkanlar dahilinde tabi.

Çevrimdışı azraili4402

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bahtsız fabia;503010
Kendi çapında güzel uygulamalar yapan oldu. Forumda dolaşırsanız çok orjinal fikirler var.
Sanılanın aksine oldukça üretici bir forum. İmkanlar dahilinde tabi.

Aynen öyle :D İmkanlar dahilinde iyiyiz 5-6 yıl önce skoda forumları bile yoktu,gidikçe gelişmekteyiz bizde isteriz elimize kaynak makinası alıp egeoz takmyı,tamponu söküp işlemler yapmayı ama imkanlar (yer yok en basidi)