Hayırlı olsun Abi..
Teşekkürler.
Araba bizde abi sikinti yok hallederim ben onu
Ustalara yem etmeyelim ablamızı da, fabiamızı da...
Hakkında hayırlısı olsun :ok:
Giden araba olsun, sen kal
teşekkürler, forum, bağımlılık yaptı, gidemem...
hayırlısı olsun, daha iyileri nasip olur inşallah
teşekkürler.
Her iki tarafa da hayırlı olsun.
Ancak giden arabanın arkasından böyle bakmak zor oluyor.
Benim aracı alan vurucam kırbacı dedi gitti. Üzülmüştüm.
Şansımıza noter satışı sonrası çocuk gibi sevinen bir ablamız çıktı...öyle olunca sevindim bile...
Satana da alana da hayırlı olsun. Uzun bir süre eski aracınızı yollarda görmek için can atacaksınız ve özleyeceksiniz.
İnşallah yeni aracınızla da eskisi gibi uzun soluklu ve mutlu birlikteliğiniz olur. Ve yine Skoda olur.
Teşekkürler, umarım öyle olur ama bunun gibi beni 10 yıl taşıyacak bir araba 40lardan başlıyor, şu an ne edeceğimi bilemiyorum.
Ben de en çok Fx Coupe ve GTC nin arkasından bakarken çok üzülmüştüm, bilirim o karışık duyguları.
Herkes için hayırlısı olur inşallah
teşekkürler, yeni sahibi hayrını görsün, bana masraf çıkarmadı, ona da çıkarmasın inşallah.
Her araba özel işte
Çok uzun kalınca hakkaten yapışıyor adama...
Bundan önceki arabayı il dışına satmıştık,Düzenli olarak o arabanın ilanına bakarım hala denk gelemedim.
Hayırlı olsun Engin abi.Kaça gitti?
18 küsüre gitti, önce 18250 dedik, sonra 50 kırptım, noterde bir 100 daha kestim...
Hayırlısı olsun başkan şimdi ne düşünüyorsun model-marka vs...
vw, skoda, seat dışına pek çıkmak istemiyorum, piyasa uçuk ama bakacağız artık...
turan güneş po değil mi ora?
Aynen, karşıda noter var, yanda da tarla, oradan çıkıp, benzin alıp gitti...
ay yüzlüm fon müziği eşliğinde yavaş çekim ayrılış videosu çekilseydi eminin ağlayanlar çıkardı
Yok artık!..
hayırlı olsun, Allah daha iyilerini nasip etsin.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun abi ne bakacuk şimdi
B-C segmentinde ve VAG dışına çıkmak istemiyorum, para yetmezse model düşüreceğim harhalde...