Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Octavia A4
»
Torpido lambasi
Torpido lambasi
DES2009
·
7 ·
5800
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DES2009
Yeni Üye
Torpido lambasi
:
20 Mart 2015, 14:53:32
Torpido lambasi nasil yanar arkadaşlar kisa öz soru kontakla alakasi varmi yani farlari açmadan yanarmi bu dediklerimle alakasi varmi
torpido kapağiniaçinca yanar kapatinca söner doğrumu
elektrikci dövecem idda ediyo benle
rapidy
YM Remaps / VAG Store
Kıdemli Üye
Cevap: Torpido lambasi
Yanıtla #1 :
20 Mart 2015, 16:17:52
benim arabada torpitoyu açınca yanar,kapatınca söner. Kontaklada alakası yok.
Engin E
Kahraman Üye
Yanıtla #2 :
20 Mart 2015, 16:30:27
torpido kontaktan ve park devresinden bağımsız, yani torpido açık olarak arabayı kilitlerseniz de o yanmaya devam eder.
Reno grubunda parklara bağlı, gündüz yanmaz.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)
Esariipek
Yönetici
Kahraman Üye
Yanıtla #3 :
20 Mart 2015, 17:06:18
Belli bir süre sonra iç aydınlatma grubunun lambaları söner tekrar kapat aç yapmak gerekir vag grubunun güzelliği işte
Kerim42
Yeni Üye
Yanıtla #4 :
30 Ağustos 2017, 18:12:10
Merhaba aynı sorun 2001 Octaviamda oldu ilk başta lamba patlak zannettim ama sıfır lamba takmama rağmen çalışmadı sorun belki bağlantı yerindedir dedim torpido yu sokup lambanın bağlantı larini kontrol ettim herhangi bir hasar yok bir sorunu çözemedim sonra bir kaç kere gece torpido yu açmak icap etti açtığımda lambanın yandığını gördüm herhalde temassizlik olduğu nu düşündüm daha sonra tekrar gece yandığını gördüm gündüz yanmiyor gece yanıyor yani anladım ki ve tekrar tekrar denedim aracın farı açıksa torpido yanıyor eğer far açık değilse yanmiyor öyle bir düzen yapmış adamlar :)aslında hiç bir sorun yokmuş en başından beri:))
rsimsek
Kahraman Üye
Yanıtla #5 :
31 Ağustos 2017, 23:53:40
Güncel modellerde belirtildiği gibi kontak ve parklardan bağımsız yanıyor ve belli bir süre açık kalsa bile ECU otomatik enerjiyi kesiyor. Uyumlu teyplerde sanırım bu süre bir saat.
Sergurbuz
Yeni Üye
Yanıtla #6 :
02 Aralık 2017, 22:24:44
Selamun aleyküm arkadaşlar bende de 2003 octavia ambiante var bende bir süre torpido lambası ile uğraştıktan sonra parklara bağlı olduğunu fark ettim bilginiz olsun
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Octavia A4
»
Torpido lambasi
Search
Kullanıcı Adı