Arkadaslar Almanya´dan hepinizi selamliyorum.
Araniza bir VW Passat Variant Sahibi olarak katiliyorum, bu Forumu cok iyi bir tanidik sayesinde (srcn09) tanidim. Skoda aracim olmasada yinede bir aile sayiliriz (Volkswagen / Audi / Skoda / SEAT). Skoda gercekten güzel arabalar üretmeye basliyor en cokta yeni Super B Kombi modeli harika, Passat´tan ucuz ama tamami ile Volkswagen Teknolojisi var.
Kendimi tanitayim, adim Yasin Almanya´da yasiyorum, isim Lojistik üzerine dünyanin tüm Elektronik Parcalari bizde ve ayrica özel büyük BMW ve Mini Araba parcalari icin depomuz var. Bu sene kendime ait 2. Passat aracimi aldim. Passat aliskanligi Babadan gelmedir, Babam arabasini gözü gibi bakiyordu bende hayranlik icinde bakiyordum simdi ise is degisti simdi artik kendi Passatim var. Su an 2. Passat´imi aldim ve kendisi su an 2 aylik ve bu sefer yine Variant. Aracimi 08.09.2009 Tarihinde dogdugu Volkswagen Memleketinde Autostadt Wolfsburg´tan teslim aldim.
Aracimdan bilgiler:Volkswagen Passat Variant Highline, 2010 Model
2.0 TDI 103kW (140HP), 6-Vites DSG Sanziman (Tiptronik)
Renk: Izlanda Grisi, Sedef Boya
Ic: Deri Alcantara, Siyah/Siyah/Siyah
Donanimlar ve Ekstralar:- Bi-Xenon Farlar, Viraj Fari ve dönüs Fari
- Radio Navigasyon Sistemi RNS510, Touchscreen vs....
- Parklenkassistent "Parkassist" (Araba kendi Park ediyor) ve Parksensörleri + OPS Görsel Parksistemi
- Bussines Paketi (icinde: CruiseControl, DWA Alarmsistemi vs...)
- Multifonksiyon Deri Direksyonu
- VW Premium Telefonsistemi, Sesli Komutlu
- Yan Aynalar Elektrikli, isitmali, ayarlamali ve kapanmali + etraf Aydinlatma
- LeMans 17" Alu Jantlar ve 235/45 R17 Continental ContiSportContact3 Cift tabanli MobilityTire Tekerlik
- VW Sporpaketi, icinde Sporsüspansiyon 15mm alcaltilmis Kasa ve Arka Camlar 65% Karartilmis
- Tekerbasinc Kontrolü
Bir kac Resim:Didim / Akbük´ten hatiraPassat Variant imdan bir Gece Kokpit Resmi Telefon Sistemi,
Sizler ile insallah hosca vakit gecirecez,
Saygilar Yasin