0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhteşem oluyor kesinlikle yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim.Ben de senin gibiydim ama yaptırdıktan sonra iyiki yaptırmışım diyorum.Aracın havası değişti direk premium bir görünüme kavuştu.İçinde hiç şüphe falan olmasın.Bu arada iç aydınlatma için Photon Led aldım 7017 onlar Çin'deki Ledlere göre çok daha fazla aydınlatma ve parlaklık veriyor.Ayna ve Plaka için Photon 7020 kullandım.N11'den ciddi bir hediye çekim vardı o yüzden bitmeden Phton led aldım.Ha Çin'den olanlar da gayet güzel ama videodaki yorumlarda 5-6 ayda LED'ler gitti gibi yorumları görünce Photon'a döndüm.
selam arkadaşlar. aliexpresten aldığım 20 adet led. dun itibari ile elime ulaştı. arkadaşın yayınladığı videoya göre kolay bir şekilde hemen taktım onları. gayet güzel oldu. bu sabah ayak aydınlatmadakilerin 3 tanesi bozuldu yanıp sönüyor sürekli. değiştirdim bir saat sonra tekrar aynı şey oldu. füze çarşısındaki arkadaşımı aradım durumu anlattım ona. ledlerin sahte olduğunu kalitesiz oldukları için çabuk bozulduklarını söyledi. diğerlerininde çok kısa zamanda bozulacaklarını söyledi. bilemedim şimdi. orjinallerini nerden bulacaz yardımcı olursanız sevinirim. aldığım yerin linkini paylaşıyorum. https://tr.aliexpress.com/item/10-x-T10-CANBUS-5SMD-5050-SMD-Error-Free-Car-Bulb-W5W-194-LED-Lamp-Auto/32694417188.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2cungm
Benim ürünlerim geldi.Serviste 2.yıl bakımında hepsini taktırdım.Plaka hariç aynalar dahil Edirne Algurlar servisinde ücretsiz olarak taktılar.Plakaları Ender Elektronikte halledeceğim.Ürünler ve aydınlatma performansları tek kelimeyle mükemmel.İçerisi çok güzel oldu ve çok şık durdu.Eski sarı aydınlatmalara oranla çok daha güzel.Torpido,bagaj,aynalar,iç mekan ön arka ve alt aydınlatmaların hepsi led olarak yapıldı.Toplam maliyet 30tl bile değil.İşçilik için ustaya 20 tl bahşiş verdim o da keyfi istesem onu da vermeyebilirdim ama aynaları hallettiği için vermek istedim.Kısacası çok memnunun.Herkese kesinlikle tavsiye ederim.Arabayı Edirne'de eşime bırakıp(Okullar tatil malum yarı yıl tatili için) İstanbul'a döndüğüm için fotoğraf koyamıyorum ama inşallah en kısa zamanda koyacağım.
serviste led ampül taktırma talebinizi servis danışmanınıza mı iletmiştiniz?
Araç aydınlatmaları için ledleri ben almıştım.Aracı bakıma götürdüğümde servis danışmanına yardımcı olacak biri var mı müsait arkadaş varsa takabilir mi diye sordum o da elektirikçi arkadaş ile konuşup olur dedi ve takıldı.