Arkadaşlar bu gün aracımı tekrar servise bırakacağım geçen hafta salı götürmüştüm aracı ama usta distrübütörle görüşüp bana dönecekti cumaya kadar dönmedi cuma sabahı arabayı çalıştırırken de acayip bir ses daha duydum vitesten attım servise gidip ustaylada tartıştım. Ne yaptığını sordum salı dan beri distrübütörle görüştün mü diye perşembe bayramdı dedi bu günde toplantısı varmış 4 gündür arabanın meselesini görüşecek ha görüşecek ha görüşecek bende gel iş emrine araçtan gelen sesi görüşmek üzere müşteriye araç teslim edilmiştir diye yaz ve bana fotokopisini verin dedim gerek yok zaten iş emri kapanmadı falan dediler bende araba yolda kalsa yansa bir şey olsa diyecekmisin ki ben yolladım arızalı aracı diye söylerim tabi dedi bende şahit olun dedim şimdi ne yapacaksın dedim pazartesi getirin bakalım dedi bende iş emrinin fotokopisini aldım ve çıktım. Bu günde götürüyorum. Bu arada aracımın teyibi 2 defa donma yaptı onuda söyledim bana dedikleri komikliğe bak kadran selamlamayı görmüş bunun diyor kaçak program atılmış ondan olmuştur dedi bende geriye yükle fabrika ayarlarını dedim bana dediği cevap yükleyemiyoruz.