0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selim bey yanlış anlamayın burası bir araba platformu ve tabiki gündenle alakalı şeylerde konuşabiliriz ancak böyle mevzular taktir edersiniz biraz hassas mevzular ve insanlarımız okadar gerginlerki birinin bu konunun altına gelip patlaması ve başka bir görüşteki birininde gelip ona patlaması inanın an meselesi. o yüzden böyle mevzulara mümkün olduğunca "yanaşmayarak" hem ağzımızın tadını bozmamış hemde diğer forumlardan bir ayrıcalığımız olan siyasete girmeden salt amacında yürüyen seviyeli forum konumuzu korumuş oluruz. Lütfen yanlış anlamayın. Diğer forumdaşlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyorum. İyi forumlar
Tabiki forum da siyaset olmaması çok güzel birşey. Araba forumuna güncel ve hepimizin yaşadığı bir elektrik kesintisi nedeni ile konu açılmış . Bende işin azcıkta olsa mesleğimden dolayı biraz teknik yaklaşım yaptım.( O, bu , şu demeden ayırmadan , ayrışmadan . Başkalaşmadan , ve başkalaştırmadan ) tabiki ''teknik '' olarak bu mümkün olması çokzor bir olayı şahsi olarak merak etmem ve bu konu başlığı altında bunu yazmam sıkıntı yaratıyor veyayaratıcaksa tüm forumdaşlardan özür diliyorum .
O kadar da uyardık fişleri çekin, şalterleri kapatın diye... Ne olacak şimdi? 2 adaptör lazım şimdi sana.