škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yırttııııııııııımmmmmmmmm

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bu benim duymuş olduğum uğultulu sesin motordan geldiğini düşünüyorum ve bununda geçen yağ değişiminde adını bilmediğim bir yağ konmuştu ondan biliyorum yağın adını  unuttum.vw özel servisinde değiştirmiştim o zaman çok ısrar etmişlerdi bundan kullanıyoruz avrupa araçlara demişlerdi.daha 5000km anca doldu ve ses arttı motordan gelen.çünkü ustada motor sesi bu dedi.şimdi bayram sonu yağ değişimi olacak bu defa ve bundan dolayı artık hep castrol 10 40 kullanacağım.çünkü daha önce böyle ses gelmiyordu.size göre bunun bu kadar farkı olur mu?
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;46634
Arkadaşlar bu benim duymuş olduğum uğultulu sesin motordan geldiğini düşünüyorum ve bununda geçen yağ değişiminde adını bilmediğim bir yağ konmuştu ondan biliyorum yağın adını unuttum.vw özel servisinde değiştirmiştim o zaman çok ısrar etmişlerdi bundan kullanıyoruz avrupa araçlara demişlerdi.daha 5000km anca doldu ve ses arttı motordan gelen.çünkü ustada motor sesi bu dedi.şimdi bayram sonu yağ değişimi olacak bu defa ve bundan dolayı artık hep castrol 10 40 kullanacağım.çünkü daha önce böyle ses gelmiyordu.size göre bunun bu kadar farkı olur mu?

Sanmam o kadar fark yapacağını...

Bende oldum olası castrole gıcık kapıyorum bizim motordan dolayı gelen şikayetlerden o yüzden mobil favorim benim..

Bakımlarını sürekli zamanında yaptırıp hiç aksatmazsanız uzun ömürlü oluyor aldığımızdan beri mobil kullanıyoruz

daha 12 binde yağ kararmamış forumda paylaşmıştım..

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
peki kaç ay oldu yağı değiştireli,benim ki 1 yıl oldu ondan acaba eskimiş olabilir mi diye düşündüm.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı AhmetH

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ero__;46133
Bunu artık bir firmanın akıl edip otomobile koymasını bekliyorum...

skoda :kiki:

bizim  ufaklık felicia da var sis  mis  rezistans ne varsa  kapatır  marşlarken sadece  park ışıklarını ellemiyor