Kazasiz belasız iyi günlerde kullanmanız dilegiyle...
Çok teşekkür ederim
Maşallah çok güzel duruyor aracınız kazasız belasız sürüşler.Lastiklerinizde PC5 gelmiş şansınız varmış
Çok teşekkür ederim
Continental Sport Contact 2 gelmiş lastikler... İnternetten araştırdığım kadarıyla 18" olanların çoğunda bu lastikler var ve şansıma oldukça yeni üretilmiş bir takım lastik geldi üretim tarihi 2015 8. hafta.
Araba değil uçak !
Haftasonu istanbula gittim geldim gerçekten de beklediğimden çok daha sessiz. İnsanlar ne bekliyor bilmiyorum ama daha önce kullandığım Punto'ya kıyasla bana göre yol gürültüsü sunroof uğultusu hiçbir ses yok ben memnunum. Otoyolda motor sesi hiç duyulmuyor zaten.
Maşallah Maşallah Maşallah
:ok:
Hayırlı olsun . Ufak bi tavsiyede benden gelsin. Servisteki orj Krom egzoz ucu çok şık duracaktır.
Haklısınız ben de krom egzoz ucunu çok istiyorum ancak orjinalinde olduğu gibi görünmesi aynı açılarla takılması işin orjinal görünmesi için çok önemli bu şekilde olursa çok güzel olur bazılarında gördüm egzozların krom uçlarını dışarı çıkık yapmışlar tampondan taşmış ben beğenmiyorum bir de şu anki egzoz uçlarını kesmek yenilerini kaynaklamak gerekiyormuş vidalı takılanlardan olsa hiç düşünmez girerdim bu işe ama yepyeni arabada kesme kaynaklama çok acımasızca geldi bana
Maşallah 3 oda 1 salon, güle güle binin.
Haftasonu İstanbul seyahatimizde arabada 4 yetişkin 1 çocuk vardı gerçekten herkesin birbirinden bağımsız rahatça oturabilmesi çok güzelmiş
Maşaallah çok superb görünüyor Allah kaza bela vermesin.
Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Kazasız belasız surusler. Maşallah. Aracın rengine çok güzel yakışmış bej döşeme.
Bej renk büyük arabada çok güzel görünüyor bence. 2001 senesinde aldığımız ve hala da zevkle kullanmakta olduğumuz Renault Laguna'yı da bej tercih etmiştik ama içi açık gri renkli deri idi. Bunda takım oldu iç dış bej.