Allah kazadan, beladan esirgesin. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim :gaz:. Araç o kadar güzel ki 3,5 yaşındaki kızım "Baba bu araba güzelmiş, bizimkini satıp bundan alak " şeklinde tepki verdi. .
Çok teşekkürler çok daha güzellerini sizler alırsınız inşallah :ok: Allah hepimizin evlatlarını, sevdiklerini korusun esirgesin.
Benim 6 yaşındaki oğlum da bu arabayı beğenmişti. WV CC ve bu araba arasında kalmıştım. Tarzları çok farklı biliyorum ama ikisi de çok hoşuma giden modellerdi. Oğluma bilgisayardan resimlerini göstermiştim ilginçtir CC çok sportif görünüşlü bir araba olmasına rağmen oğlum CC'yi değil bu arabayı beğenmişti. "Artık bisikletimi ve tüm oyuncaklarımı gittiğimiz yerlere götürmek istiyorum" demişti. Bu arabayı almamdaki en büyük sebeplerden birisi budur. Önceki arabamız Punto'ya bunları kendi bavullarımızla sığdırmamız imkansızdı. Sanırım çocuk bile bıkmış olacak ki hangisi büyükse onu alalım demişti.
Sizin Octavia'nın da bildiğim kadarıyla oldukça büyük bir bagaj hacmi var. Ama yine de kombi arabalar tam aile arabaları. Kızınıza katılıyorum ilerde almayı düşünürseniz size ve herkese kesinlikle tavsiye ederim